Vappu Pimiä bongasi Salkkarit-tähden Los Angelesissa – Selma-tytär pääsi fanikuvaan

Vappu Pimiä muistelee TTK-historian pöyristyttävimpiä hetkiä 4:33
Vappu Pimiä muisteli TTK-historian pöyristyttävimpiä hetkiä lokakuussa kauden ollessa käynnissä.

Vappu Pimiä lomailee parhaillaan perheensä kanssa Kaliforniassa. Hän tapasi Salkkareista tutun näyttelijä Vivi Walhströmin Los Angelesissa. 

Juontaja Vappu Pimiä on lomaillut jo useamman viikon perheensä kanssa Los Angelesissa. Hän kertoo Instagramin Tarinat-osiossa törmänneensä jo lentokoneessa Salkkarit-näyttelijä Vivi Wahlströmiin ja kaksikko oli sopinut treffit. Tarinat näkyvät vain 24 tuntia niiden julkaisusta. 

Wahlström on lomaillut itse suurimmaksi osaksi Miamissa sekä Los Angelesin Hollywoodissa, kun taas Pimiän perhe on viihtynyt Los Angelesin Manhattan Beachillä. Tarinat-osion perusteella kaksikko kävi yhdessä lounaalla. Myös Pimiän tytär Selma pääsi tapaamaan Wahlströmin ja otti hänen kanssaan fanikuvan. 

Vappu Pimiä on kertonut aiemmin, että hän ja hänen miehensä Teemu Huuhtanen tekevät jonkin verran myös töitä lomallaan ja heidän tyttärensä puolestaan käyvät Jenkeistä käsin kotikoulua. 

Huuhtaselle Kalifornia tuli tutuksi, kun hän toimi Next Games -yhtiön toimitusjohtajana. Pimiä ja Huuhtanen myös asuivat hetken aikaa yhdessä Kaliforniassa vuonna 2011. 

Lue myös:

    Uusimmat