Vantaalaisopettajat repäisivät huikealla kesäbiisillä – video osoittaa, että oppilaat eivät ole ainoita, joita kesälaitumet kutsuvat

Koivukylän opettajat repäisivät lomaräpillä 3:42

Vantaalaisen Koivukylän koulun opettajat paljastavat kesäkappaleessaan, että oppilaat eivät ole ainoita, jotka malttamattomina odottivat kesäloman alkua.

TCT:n Rannalle-kappaleeseen perustuvassa kappaleessa opettajat toivottavat ansaitun vapaan tervetulleeksi. Videolla opettajakuntaan liittyvät henkilöt tanssivat, laulavat ja esiintyvät tarttuvan melodian säestämänä. 

MTV Uutiset on kertonut aiemmin myös muistakin musiikillisista tempauksista, joissa henkilökuntaan kuuluvat ihmiset ovat luoneet videoita milloin tiedotusta edistääkseen, milloin asiakkaita tai oppilaita ilahduttaakseen. 

Esimerkiksi alkuviikolla pieni Lahnuksen koulu Pohjois-Espoossa haki uutta johtajaa tavallisuudesta poikkeavin keinoin. Koulun vanhempainyhdistys ja lapset tekivät nimittäin rehtoriräpin uuden johtajaopettajan houkuttelemiseksi pieneen kyläkouluun.

Hellyyttävä tempaus – lapset hakevat uutta johtajaa"rehtoriräpillä" 2:42

Ja jos jokin viesti jäi mieleen Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin ja käsihuuhteita kauppaavan Berner Pron yhteisestä Käsihygienia-räppi-musiikkivideosta, niin se on viesti huuhteen käytön tärkeydestä.

Sairaalaväki ja pop-tähti julkaisivat hulvattoman rap-valistusvideon 2:46

Äläkä unohda tätä! Eilen kerroimme, että tamperelaisen musiikkiluokan kanoottiretki sai taiteellisen käänteen, kun opettaja ei malttanut jättää upeaa tilaisuutta käyttämättä. Leirikoulun kanoottiretken ohjaaja oli käskenyt oppilaat kanooteissaan riviin, kun musiikinopettajalla välähti: Lauletaan Finlandia, neliäänisesti, tyynen järven kantaessa ääntä ympärilleen.

Tampereen Wivi Lönn -koulun musiikkiluokka kajautti upean hymnin kanooteissa istuen 1:07


Lue myös:

    Uusimmat