Ylistys Suomelle kesäloman alkajaisiksi: Musiikkiluokka laulaa Finlandian keskellä järveä – tästä videosta saat kylmät väreet!

Tampereen Wivi Lönn -koulun musiikkiluokka kajautti upean hymnin kanooteissa istuen 1:07

Tamperelaisen musiikkiluokan kanoottiretki sai taiteellisen käänteen, kun opettaja ei malttanut jättää upeaa tilaisuutta käyttämättä. Leirikoulun kanoottiretken ohjaaja oli käskenyt oppilaat kanooteissaan riviin, kun musiikinopettajalla välähti: Lauletaan Finlandia, neliäänisesti, tyynen järven kantaessa ääntä ympärilleen.

Tampereen Wivi Lönnin koulun 9D-luokka oli leirikoulussa Eerikkilässä alkuviikon. Mukana oli musiikinopettaja Tomi Pelli, joka sai tiistai-aamuisella kanoottiretkellä ikuistettua kännykkäänsä kylmiä väreitä aiheuttavan videon.

– Vetäjät laittoivat kanootit rinta rinnan yhteen. Olin omassa kanootissani ja tajusin, että ei hitsi, me olemme esiintyneet viime vuonna monta kertaa neliäänisesti Finlandian kanssa. Huusin nuorille, että sopisiko Finlandia, Pelli kertoo ja nauraa.

Ja sehän sopi. Pelli antoi A-duurin alkuäänet, nappasi kännykän vasempaan käteen ja johti kuoroa oikealla. Aurinko paahtoi kirkkaalta taivaalta, ja lämpötila hipoi kolmeakymmentä.

– Järvi oli aivan tyyni, se soi ihan fantastisesti. Ääni oli veden kanssa yhtä.

Eikä luonnon ja äänten huvittelu jäänyt siihen. Seuraavaksi ohjaajat laittoivat kanootit karuselliksi, jolloin luokka kajautti ilmoille California dreaming -kappaleen.

Katso upea Finlandia-hymni luonnon helmassa esitettynä yllä olevalta videolta! 

Lue myös:

    Uusimmat