Mainos

Vankila uhkaa epätavallista paria – äiti rakastui poikaansa, jonka antoi adoptoitavaksi 30 vuotta sitten

Äiti luopui pojastaan hänen ollessaan vauva, mutta rakastui tähän heidän kohdatessaan 30 vuotta myöhemmin. Yhdysvalloissa asuvan, yhteistä lasta suunnittelevan parin mukaan suhde ei ole insestiä. Suhde on kuitenkin laiton, ja he voivat joutua vankilaan, jos eivät muuta toiseen osavaltioon. 

Pariskunta on piiloutunut viranomaisilta sen jälkeen, kun brittimedia kertoi heidän tarinansa, kertoo the Mirror.

51-vuotias brittiäiti ja hänen 32-vuotias poikansa saattavat saada jopa vuosia vankeutta Yhdysvalloissa, koska he ovat rakastuneita toisiinsa ja haluaisivat myös lapsia yhdessä.

Äiti, Kim West, oli antanut pojan, Ben Fordin, adoptoitavaksi Yhdysvalloissa kun poika syntyi, kertoo muun muassa brittiläinen the Mirror ja New Day -lehti. Äiti palasi pian tämän jälkeen Britanniaan, ja poika jatkoi elämäänsä Yhdysvalloissa.

30 vuotta myöhemmin Ben Ford alkoi etsiä biologisia vanhempiaan ja lähetti vuonna 2013 äidilleen kirjeen, että haluaisi tavata. Ford oli naimisissa ja asui Coloradossa, kun hän lähti tapaamaan äitiään. Äiti ja poika kuitenkin rakastuivat toisiinsa, ja muuttivat yhdessä Michiganiin.

Lehden mukaan Michiganissa insestistä voi saada 15 vuotta vankeutta. 

Pariskunta sanookin suunnittelevansa muuttoja joko Rhode Islandille tai New Jerseyyn, joissa insesti ei ole rikos.

West ja Ford suunnittelevat häitä ja lapsen tekoa, eivätkä koe tekevänsä mitään väärin. Pari sanoo harkitsevansa kohdunvuokrausta, jos lapsenteko ei onnistu biologisesti.

– Olemme rakastuneita toisiimme ja seksimme on fantastista. Tämä ei ole insestiä vaan kerran elämässä kohdalle sattuvaa rakkautta, josta emme ole valmiita luopumaan.

Pari sanoo myös, ettei heidän suhteensa ole insestiä ja viittaavat englanninkieliseen termiin ‘genetic sexual attraction’, mikä tarkoittaa seksuaalista kiintymystä, jota sukulaiset saattavat tuntea toisiinsa tavatessaan vasta aikuisina.

Juttua muutettu klo 11.33 sen osalta, että pariskunta piilottelee nyt yhdysvaltalaisviranomaisilta vankeuden pelossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.