Mainos

Brittinaisen ikävä ongelma: Vanhemmat uhkaavat heittää pois kotoa – syynä "sopimaton" parisuhde

Serkusten välinen parisuhde raivostutti naisen vanhemmat – ja häntä uhkaa kodittomuus.

The Sunin Dear Deidre -palstalle lähetetty kysymys tuo esiin omalaatuisen ongelman.

Palstalle on ongelmansa lähettänyt nainen, jonka vanhemmat ovat esittäneet ikävän uhkavaatimuksen.

"Olen kiihkeässä parisuhteessa serkkuni kanssa, vaikka hän on puolet minua nuorempi.

Olen 35-vuotias nainen, hän on 18-vuotias.

Rakastan häntä, mutta vanhempani yllättivät meidät sängystä, ja uhkaavat heitttää minut ulos, jos en lopeta suhdetta", epätoivoinen viesti Deidrelle alkaa.

Kaikki alkoi kesäjuhlista

Brittinainen kertoo asuvansa vanhempiensa kanssa, koska hänen työnsä ei ole kovin kovapalkkainen, eikä hänellä olisi varaa oman asunnon vuokraan. Tilanne on ollut sama siitä asti, kun naisen pitkäaikainen poikaystävä heitti tämän ulos asunnostaan löydettyään uuden naisen. 

Nainen kertoo nähneensä serkkunsa, kun tämä oli vauva, mutta kovin läheinen hän ei tämän perheen kanssa ollut. Vasta viimekesäiset perhejuhlat toivat serkukset taas yhteen. Serkkupoika on naisen isän veljenpoika.

Kesäjuhlat sujuivat serkusten osalta piilossa muiden katseilta flirttaillen ja suudellen. Pari alkoi tapailla toisiaan, mutta pitivät suhteen salaisuutena tietäen, ettei se olisi heidän vanhempiensa mielestä soveliasta, vaikka serkkujen väliset suhteet ovat avioliittolain mukaan sallittuja niin Englannissa kuin Suomessakin.

"Seksi on mahtavaa, rakastamme toisiamme syvästi, ja hän sanoo, ettei ikäero ole hänelle ongelma. Se ei ole ongelma minullekaan", nainen kertoo.

"Sen oli tarkoitus olla erityistä kummallekin"

Kun naisen vanhemmat lähtivät reissuun, tämä pyysi serkkuaan yöksi.

"Meillä on niin harvoin mahdollisuus herätä yhdessä, joten sen oli tarkoitus olla erityistä kummallekin. Harrastimme mahtavaa seksiä, ja nukahdimme toistemme syliin.

Heräsimme yllättäen muutamaa tuntia myöhemmin, kun vanhempani olivat makuuhuoneessani huutamassa meille", nainen kertoo.

Kävi ilmi, että vanhempien varaama majoituspalvelu oli niin huono, että he olivatkin päättäneet tulla kotiin yöksi. Pihalla he olivat nähneet serkun auton ja ihmetelleet, mitä se teki siellä. 

Nainen kertoo, että vanhemmat olivat raivoissaan. Poikaystävä puki vaatteet ylleen nopeasti ja lähti kotiinsa. Seuraavana päivänä vanhemmat esittivät uhkavaatimuksen. Joko nainen lakkaisi tapailemasta serkkuaan tai muuttaisi pois vanhempiensa luota.

"Me emme halua lopettaa suhdettamme, mutta minulla ei ole muuta paikkaa, minne mennä", nainen suree.

Serkusten väliset suhteet eivät ole laittomia

The Sun -sivuston Deidre Sanders vastasi naiselle kehottaen tätä antamaan vanhemmilleen mahdollisuuden rauhoittua. Hän suosittelee, että pariskunta selittäisi vanhemmille, että heillä on todellisia tunteita toisiaan kohtaan, eikä kyseessä ole pelkkä ilonpito.

Deidre muistuttaa myös, etteivät serkkujen väliset suhteet ole kiellettyjä Englannissa, eikä uhkailu ole oikea tapa lähestyä asiaa.

"Olet aikuinen, ja sinun pitää itse päättää suhteistasi, mutta todellisuudessa sinun ehkä kannattaisi vapauttaa itsesi, jotta voisit tavata kumppanin, joka on valmis sellaiseen pitkäaikaiseen suhteeseen, jonka luultavasti haluaisit. 18-vuotiaana serkkusi elämä ja tunteet muuttuvat vielä nopeasti. Hän saattaa hyvin siirtyä eteenpäin vuodessa tai kahdessa", Deidre huomauttaa.

Lähde: The Sun

***

2:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.