Mainos

Vankikarkurit yhä pakosalla Ruotsissa

Etsintöjä jatketaan jo neljättä päivää. Torstaina karanneiden vankien etsinnöissä on keskitytty viimeisen vuorokauden aikana Örebron ja Värmlannin alueelle.

Mariefredin vankilasta Ruotsista torstaina karanneet kaksi vankia ovat edelleen pakosalla. Viime yönä karkureita on etsitty varsinkin Värmlannista ja Örebrosta, mutta etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta.

- Poliisi on saanut runsaasti vihjeitä ja tarkistaa ne kaikki, kertoi poliisin tiedottaja Sten Persson uutistoimisto TT:lle.

Etsintöihin on osallistunut noin sata poliisia.

Eilen poliisi tarkasti kymmenkunta taloa Hälleforsissa, ja alueelle pystytettiin myös tiesulkuja. Tiesuluilla raskaasti aseistautuneet poliisit tarkastivat kaikki ajoneuvot.

-Talojen tarkastuksia jatketaan, mutta poliisin on oltava tarkastuksissa erittäin varovainen. Karkurit saattavat olla aseistautuneita, poliisin tiedottaja Göran Gunnarsson sanoi.

Poliisi arvelee, että karkurit voivat oleskella Hälleforsin seudulla. Heillä on tiettävästi sukulaisia ja rikostovereita seudulla. Poliisi arvioi, että karkurit saattavat pysyä paossa kauankin, jos he saavat apua.

(MTV3-TT-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.