Vankeustuomio ei hidasta Real Madridin supertähteä – seksivideoskandaalissa ryvettyneelle hyökkääjälle vaaditaan jo Ballon d’Oria

Ballon d’Or -äänestyksessä neljänneksi yltänyt Karim Benzema pelaa juuri nyt elämänsä parasta jalkapalloa. Real Madrid vei pisteet ranskalaisen maalilla Athletic Bilbaoa vastaan.

Espanjan La Ligan mestaruustaisto näyttää hyytyvän jo syyskauden lopulla, kun Real Madrid on repinyt paikalliskilpailija Atlético Madridiin jo seitsemän pisteen kaulan sarjan kärjessä.

Viimeiset kolme pistettä Los Blancos keräsi keskiviikkona Athletic Bilbaota vastaan, kun se kukisti baskit 1–0 ranskalaishyökkääjä Karim Benzeman osumalla.

Benzeman maali on katsottavissa artikkelin pääkuvan videolta!

Maali oli Benzemalle jo kauden 12:s. Hän sai pallon hieman onnekkaasti Luka Modricin epäonnistuneen laukauksen jälkeen ja viimeisteli varmasti.

Real Madridin kannattajille Benzema on tällä hetkellä maailman paras pelaaja. Katsomossa hyökkääjä kannustettiin maalin jälkeen ”Benzema on Ballon d’Or” -huudolla.

Benzema oli maailman parhaat pelaajat rankkaavassa äänestyksessä neljäs, kun palkinto eli Kultainen pallo meni jo seitsemättä kertaa Lionel Messille.

– Benzema olisi ansainnut voittaa Ballon d’Orin. Se oli outoa. Vaikuttaa siltä, että äänestäjät katsoivat vain, mitä tapahtui Copa Américassa ja EM-kisoissa, eivätkä katso kautta kokonaisuutena, Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois ihmetteli Reutersin mukaan.

Lyonista lähtöisin oleva Benzema teki viime kaudella 23 liigamaalia ja kuusi osumaa Mestarien liigassa.

33-vuotiaana uransa parasta jalkapalloaan pelaavan hyökkääjän tahti ei ole hidastunut edes siviilielämänä vaikeuksien vuoksi.

Benzema sai runsas viikko sitten vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen ja 75 000 euron korvausvaatimuksen osallisuudestaan kiristykseen, jonka kohteena oli Ranskan silloinen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Mathieu Valbuena.

Tuoreesta tuomiostaan huolimatta Benzema kuuluu yhä kiinteästi Ranskan maajoukkueen suunnitelmiin. Vuonna 2015 tapahtuneen selkkauksen jälkeen Madrid-tähti oli pitkään sivussa Les Bleus -kuvioista.

Lue myös:

    Uusimmat