Mainos

Vanhus ajoi nuorukaisen jalan yli kahdesti

Ähtärissä koettiin viime yönä erikoinen sattumusten sarja, jonka aikana nuoren miehen jalkaterän yli ajettiin kahdesti autolla.

Tilanne alkoi hieman ennen yhtä yöllä, kun 70-vuotias ähtäriläisnainen saapui Ähtärin ABC-asemalle tankkaamaan autoaan. Hän jäi kuitenkin hieman kauemmas bensamittareista, koska paikalla oli autollinen nuorisoa tankkaamassa.

Yksi ulkona autosta olleista nuorista tuli jostain syystä koputtelemaan naisen auton ikkunaa. Ähtäriläisellä 20-vuotiaalla miehellä oli ollut pullo kädessä ja hän vaikutti naisen silmään olevan selvästi juovuksissa. Nainen oli kokenut lähestymisen uhkaavaksi ja pyysi miestä useaan kertaan poistumaan. Kun näin ei tapahtunut, nainen lähti liikkeelle ja ajoi samalla miehen jalkaterän yli.

Nainen ajoi autonsa läheisen S-marketin pihaan, jonne nuorisoporukka oli häntä autollaan seurannut. Sama mies oli mennyt jälleen naisen auton luo ja kertonut tämän ajaneen hänen jalkansa yli, ja että paikalle oli soitettu poliisi.

Nainen koki tilanteen jälleen pelottavaksi ja painoi kaasua. Auton takapyörä kulki tällä kertaa miehen toisen jalkaterän yli.

Paikalle saapunut poliisi tutkii tapahtumasarjaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena, vamman tuottamuksena ja vapaudenriistona.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.