Vanhempien sydäntäsärkevä löytö: Kuolleen tytön kirje koskettaa ja hymyilyttää samaan aikaan

Keuhkokuumeeseen kuolleen pikkutytön koskettava kirje saa hymyn huulille ja kyyneleet silmäkulmiin.

Vain harva meistä osaa kuvitella millaista on menettää oma lapsi. Tammikuussa 2014 amerikkalaiset Tim ja Mary Ellen Smith joutuivat kuitenkin kohtaamaan tämän suuren surun, kun heidän 12-vuotias tyttärensä Taylor kuoli äkillisesti keuhkokuumeeseen.

Tyttären traagisen kuoleman jälkeen vanhemmat kävivät läpi tämän tavaroita ja löysivät jotain todella liikuttavaa. Tavaroiden seasta löytyi nimittäin Taylorin itse itselleen kirjoittama kirje. Vain vuotta aiemmin kirjoitetun kirjeen päällä luki päiväys, jolloin kirjeen saisi avata. Päiväys oli merkitty vuodelle 2023.

Kirje täynnä elämäniloa

Uteliaat vanhemmat kuitenkin halusivat tietää, mitä nuori Taylor oli kirjottanut parikymppiselle itselleen.

He odottivat etukäteen kirjeen olevan täynnä heidän tyttärensä luonteen mukaista elämäniloa ja optimismia. Kirje sai kuin saikin hymyn vanhempien kasvoille, mutta myös liikutuksen kyyneleet silmäkulmiin. 

Tällaisen kirjeen 11-vuotias Taylor Smith kirjoitti 21-vuotiaalle itselleen.

Rakas Taylor

Mitä kuuluu? Elämäni on tällä hetkellä melko yksinkertaista. Tiedän tämän tulevan myöhässä sinulle, mutta nyt kirjoittaessa tämä tuntuu niin aikaiselta. Eli siis, onnittelut lukioon pääsystä! Jos et päässyt sinne, yritä uudelleen. Hanki tutkinto! Aiotko jatkaa yliopistoon? Jos et, ymmärrän hyvin. Meillä on siihen varmaan loppujen lopuksi melko hyvät perustelut.

Älä unohda, että Allana täyttää tänään 11-vuotta. Oikeasti, jo 11! Juurihan hän vasta täytti vuoden! En päässyt kuitenkaan juhliin, sillä olin Kentuckyssa ensimmäisellä lähetystyömatkallani.

Mutta asiaan, millainen suhde sinulla on jumalaan? Oletko rukoillut, palvonut, lukenut raamattua tai käynyt jumalanpalveluksissa? Jos et, nouse ylös ja tee ne nyt! Älä välitä siitä, missä elämänvaiheessa olet tällä hetkellä, tee se silti. Häntä pilkattiin, hakattiin, kidutettiin ja ristiinnaulittiin sinun vuoksesi. Hän oli synnitön mies, joka ei koskaan tehnyt sinulle tai kenellekään muulle mitään pahaa.

Oletko käynyt uusilla lähetysmatkoilla? Oletko käynyt vieraassa maassa? Tai lentokoneessa?

Pyöriiko Doctor Who edelleen televisiossa? Jos ei, näytetäänkö sitä uusintana? Sinun pitäisi mennä katsomaan vähän Doctor Who:ta. Lopulta kuitenkin sinun tulee löytää omat viisauden sanasi.

Onko sinulla oma koti jo? Jos opiskelemme, mikä on pääaineemme? Juuri nyt, haluaisin olla asianajaja. 

Oletko ollut Dollywoodissa (elämyspuistossa) viime aikoina? Tällä hetkellä heidän uusin nähtävyytensä on Wild Eagle. Se on niin hauska!

Luulen myös, että aion myydä minun iPadini ja ostaa iPad Minin. Äläkä unohda kertoa lapsillesi, että olemme vanhempia kuin tabletit! Tässä minulla on liitteenä piirrustus iPadistani, jotta voit näyttää sen lapsillesi.

Luulen, että tässä taisikin olla kaikki. Mutta muista, että siitä on kymmenen vuotta kun kirjoitin tämän. Paljon asioita on tapahtunut, niin hyviä kuin huonojakin. Niin se elämä vain toimii, ja sinun täytyy elää sen kanssa.

Ystävällisin terveisin
Taylor Smith

Lähde: Viralthread

Lue myös:

    Uusimmat