Mainos

Kirje löytyi 15 vuoden jälkeen – tytär sai äidin viimeisen viestin

Kuolevan äidin viimeiset sanat tyttärelleen eivät olleetkaan iäksi kadonneet.

Kuolevan äidin tyttärelleen kirjoittama kirje löytyi kirjan välistä antikvariaatista. Gordon Draper, Bondgate Books -antikvariaatin omistaja, toivoi pystyvänsä palauttamaan löytämänsä kirjeen ja sen mukana olleen valokuvan oikeaan osoitteeseen. 

Kirje on osoitettu Bethanylle ja sen kirjoittaja toivoi viestissään, ettei hänen tyttärensä unohtaisi häntä, koska hän tulee aina olemaan tämän äiti.

– Ajattelin vain, että minun täytyy tehdä sillä jotain, Draper kertoi BBC:lle.

– Toivottavasti löydämme tämän Bethanyn, jotta voimme antaa sen takaisin. Ainoa toiveeni tällä hetkellä on palauttaa se oikealle omistajalleen.

"Olen aina taivaalla varmistamassa, että sinulla on kaikki hyvin"

Kirje putosi kaupalle annettujen kirjojen välistä.

"Jos isäsi lukee tätä sinulle, se johtuu siitä, että olen kuollut ja mennyt taivaaseen elämään enkelien kanssa", kirjeessä sanotaan.

Kirjoittaja kertoo myös, että hänelle on tehty leikkaus, mutta operaatio ei auttanut.

"Olen aina taivaalla varmistamassa, että sinulla on kaikki hyvin, ja katson perääsi, joten kun näet kirkkaan tähden, aivan kuin Tuiki tuiki tähtönen -lorussa, se olen minä."

"Ole kiltti tyttö. Sinun isäsi ja pappasi pitävät sinusta huolta ja vievät sinut kouluun. Rakastan sinua aina äläkä anna kenenkään sanoa sinulle, että on väärin puhua minusta, koska se ei ole."

"Toivon, ettet unohda minua, koska olen aina sinun äitisi."

Kirjeessä muistutettiin tyttöä myös pitämään huolta lemmikkikanistaan.

"PS. Luotan siihen, että huolehdit Rosiesta puolestani. Älä unohda sitä, ethän?"

"En ole nähnyt kirjettä 15 vuoteen"

Kirje löysikin lopulta omistajansa. Draper ja hänen ystävänsä, Albert Mark, kirjoittivat ilmoituksen Northern Echo -sanomalehteen löytääkseen Bethanyn.

Bethany Gash, 21, oli luullut, ettei enää koskaan näkisi kirjettä, jonka hänen Lisa-äitinsä hänelle kirjoitti. Kirje katosi muuton aikana, kun Bethany oli noin 6-vuotias. 

– En ole nähnyt tätä kirjettä noin 15 vuoteen. Se, että se palautettiin minulle niin hyvässä kunnossa, on uskomatonta – se vaiva, jonka he näkivät löytääkseen minut, pöllämystynyt Bethany kertoi The Guardianille.

Bethanyn isä, Keith, oli lukenut tyttärelleen kirjeen, kun Lisa-äiti menehtyi aineenvaihduntasairauteen 36-vuotiaana. Kirje kuitenkin katosi.

– Luulen, että se laitettiin kirjan väliin, jotta se pysyisi turvassa, mutta se hävisi, kun muutimme. En uskonut, että olisi mahdollista nähdä sitä enää, Bethany hämmästelee.

Bethany sanoo näyttävänsä kirjeen myös omalle liki kahden vuoden ikäiselle Oliver-pojalleen, heti kun tämä on tarpeeksi vanha ymmärtääkseen. 

– Tämä on äidistäni viimeinen asia, joka minulla on, kiitollinen Bethany sanoo.

Video: Suomalaislapset tietävät, mihin äitiä tarvitaan.

Lähteet: BBC, The Guardian

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.