Mainos

Vanhanen vaihtoi ruokakauppaa maidon perässä

Pääministeri Matti Vanhanen vaihtoi ruokakauppaa, kun ei löytänyt maitohyllystä enää sitä, mitä oli tottunut valitsemaan. Vanhanen kertoo ikävän yllätyksen tuottaneesta kauppareissustaan ja 25 vuotta kestäneen asiakassuhteen päättymisestä perjantaina kirjatussa blogissaan.

- Hyllytilaa on kyllä metreittäin, mutta joku muu on halunnut tehdä valinnan puolestani. Nyt sitten totuttaudun toiseen kauppaan. Sitä valinnan vapautta kukaan ei kuluttajalta vie, Vanhanen kirjoittaa.

Vanhanen halusi kertoa asiasta, koska hallitus oli juuri keskustellut kilpailulaista ja siitä, miten varmistaa tuotteiden pääsyä markkinoille ihmisten valittavaksi.

- Sen osalta todettiin, että kilpailulakiin ei nyt tulisi pykäliä, vaan luotetaan siihen, että kauppa vapaaehtoisesti huolehtii markkinoille pääsystä, Vanhanen kertoo keskiviikkoisen iltakoulun keskustelusta.

Suomen suurin osuuskauppa, S-ryhmän HOK-Elanto ei enää myy Valion perusmaitoja. HOK-Elannon lisäksi myös Hämeenmaan ja Salon seudulla toimivan Suurseudun alueosuuskauppojen myymälät ovat siirtyneet Arla Ingmanin maitoihin.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.