Mainos

Vanha valokuva paljasti yllätyksen – Heidin aviomies olikin lapsuuden ihastus: "Meidät on selvästi tarkoitettu yhteen"

Vanha valokuva paljasti hauskan yksityskohdan pariskunnan suhteesta.

Kun Heidi ja Ed Savitt tutustuivat toisiinsa yliopistossa, heillä ei ollut aavistustakaan siitä, että he olivat tavanneet aiemmin. Nykyinen aviopari ehti tapailla toisiaan peräti neljän vuoden ajan, ennen kuin heille selvisi, että he olivat toistensa ihastuksia peräti kahden vuosikymmenen takaa.

Tapahtuma sai morsiamen uskomaan kohtaloon

Asia tuli ilmi pariskunnan ollessa illallisella vanhempiensa kanssa. Heidin äiti mainitsi illallisen aikana ohimennen, että hänen tyttärellään oli ollut lomaromanssi Ed-nimisen pojan kanssa hänen ollessaan kuusivuotias. Seurueen mielestä kyseessä oli hauska sattuma, mutta puheenaihe oli pian vaihtunut toiseen. 

Kaksi viikkoa tapaamisen jälkeen Heidin äiti oli kuitenkin löytänyt ullakoltaan valokuvan, jossa kuusivuotias Heidi poseeraa poika vierellään Turkissa vuonna 1997 otetussa lomakuvassa. Välittömästi kuvan nähtyään äiti ymmärsi, että hänen tyttärensä lapsuuden ihastus olikin hänen nykyinen poikaystävänsä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kenelläkään meistä ei ollut aavistustakaan siitä, että Ed ja Heidi olivat tavanneet ennen yliopistoa. Mutta he pitivät toisiaan käsistä lähes koko kahden viikon pituisen loman ajan, Heidin äiti kertoo.

Vaikka pariskunnan todellinen ensikohtaaminen oli pysynyt salassa useiden vuosien ajan, pariskunta kertoo tienneensä jo seurustelun alkuajoista lähtien, että he tulisivat olemaan yhdessä ikuisesti. Kaksi vuosikymmentä ensikohtaamisen jälkeen pariskunta sanoi toisilleen ”tahdon”.  

– Tätä ennen en uskonut kohtaloon, mutta tässä ei ollut mitään epäselvää. Meidät on selvästi tarkoitettu yhteen, Heidi kertoo.

Lähde: Dailymail 

***

10:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.