Mainos

Valokuva paljasti järkyttävän totuuden – morsian tajusi naineensa oman isoisänsä

Yhdysvaltalainen pariskunta sai kokea elämänsä yllätyksen, kun totuus heidän sukulaissuhteestaan paljastui kuukausia häiden jälkeen. 

Ruusuisesta tulevaisuudesta haaveillut 24-vuotias nainen uskoi unelmiensa toteutuneen hänen tavattuaan tulevan aviomiehensä. Pariskunta rakastui toisiinsa välittömästi, ja hetken seurustelun jälkeen hääkellot jo kilkattivat tuoreen avioparin kunniaksi. 

Avioelämä alkoi auvoisesti, kunnes tuore aviopari ryhtyi selailemaan valokuva-albumejaan. Perhekuvia katsellessaan he ymmärsivät jotain todella kamalaa. Morsian oli juuri nainut oman isoisänsä. Miten ihmeessä tämä oli voinut tapahtua?  

Perhesuhteet eivät tulleet koskaan puheeksi

Erikoinen tapaus sai alkunsa, kun nimettömänä pysyttelevä 68-vuotias mies päätti jättää entisen elämänsä taakseen ja muuttaa Miamiin nauttimaan leppoisista eläkepäivistä. Mies kaipasi kuitenkin elämäänsä kumppania, ja hän kirjautui vanhemmille miehille suunnatulle deittisivustolle löytääkseen uuden rakkauden. Tätä kautta hän tutustui nykyiseen vaimoonsa.

– Nettisivuilla oli useita viehättäviä nuoria tyttöjä. Tunsin jotain outoa, kun näin hänen kuvansa. Se oli aivan kuin deja vu, mutta en pystynyt hahmottamaan miksi hän näytti niin tutulta, mies kertoo.

Pariskunta kiinnostui toisistaan välittömästi, mutta useiden treffienkään jälkeen perhesuhteet eivät tulleet ilmi kaksi kertaa eronneen miehen ja isästään vieraantuneen naisen keskusteluissa.

Shokeeraava paljastus tuli ilmi vasta sen jälkeen, kun morsian tunnisti oman isänsä sulhasensa perhekuvista. 

Pariskunta ei anna löydöksen pilata avio-onnea

Vaikka miehelle selvisi, että hän oli muutama kuukausi sitten nainut oman lapsenlapsensa, hän ei suostunut jättämään hyvin alkanutta suhdetta. Hän kertoo epäonnistuneensa avioliitossa jo kaksi kertaa, eikä halua kokea eroa enää kolmatta kertaa. Myös nuori morsian on sulhasensa kanssa samaa mieltä.

– Jokainen pari on erilainen ja erityinen omalla tavallaan. Tunneside meidän välillämme on niin vahva, että edes mikään tällainen ei saa meitä luovuttamaan, morsian kertoo.

Valitettavasti pariskunnalla ei ehkä ole valinnanvaraa, sillä tämän kaltaiset liitot ovat laittomia Yhdysvalloissa ja hallitus voi kumota liiton avioparin vastusteluista huolimatta.

Väestöliiton Parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen kertoo paljastaa videolla, missä asiassa naisten tulisi ottaa oppia miehiltä.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lähde: Viralthread 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.