Miljonääri iski puolta nuoremman Sophian – kukoistava parisuhde sai alkunsa väärinkäsityksestä: "Rakastuminen oli täysi vahinko"

Pariskunnan rakkaustarina sai alkunsa vahingossa, kun miljonääri-Robert luuli 27-vuotiasta Sophiaa ystävänsä sukulaiseksi.

Rakkaus ei todellakaan katso aina ikää. Sen todistaa miljonääri Robert Croakin, 54, parisuhde puolta nuorempaan Instagram-vaikuttajaan, Sophia Spallinoon, 27.

Pariskunta kertoo suhteen saaneen alkunsa sattuman oikusta. Aluksi ohiolainen yrittäjä Robert kertoo nimittäin kiinnittäneensä Louisianassa asuvaan Sophiaan huomiota Instagramissa luultuaan tätä ystävänsä sukulaistytöksi. 10 kuukautta myöhemmin pari suunnittelee jo häitä.

– Robert ei ole sugar daddy. Rakastuminen oli täysi vahinko, ja pitkään ajattelimme, että olisimme vain ystäviä, sillä kuinka kaksi ihmistä 25 vuoden ikäerolla voisi luoda elämän yhessä? No, löysimme tavan tehdä niin, Sophia sanoo New York Postin mukaan.

Tutustuivat Instagramissa

Robert kertoo, että hänen pitkäaikaisella ystävällään on sama nimi kuin Sophian isälla, sekä sukulaistyttö, jolla on sama nimi kuin Sophialla.

– Kun törmäsin Sophia Spallino -nimisen tytön Instagram-profiiliin, otin siitä kuvakaappauksen ja tekstasin sen ystävälleni kysyen, oliko se hänen sukulaistyttönsä isoksi kasvaneena. Hän vastasi: “Ei, mutta hän on aika kuuma”, mies muistelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun Robert alkoi seuraamaan naista Instagramissa, Sophia puolestaan kiinnostui naisseuraajien joukkoon ilmestyneestä epätyypillisestä seuraajasta. Mies lähetti yksityisviestin Sophialle kehuen tämän kovaa työtä vaikuttajana. Pari koki yhteyttä yrittäjyyksiensä vuoksi, mutta lopulta yhteydestä kehkeytyi romanssi. Useiden kuukausien videopuheluiden jälkeen Sophia lensi vihdoin tapaamaan Robertia henkilökohtaisesti. Sen jälkeen pariskunta ei juurikaan ole ollut erossa toisistaan.

"Tiedämme, että meillä on ikäeroa"

Alkuun pari piti suhteensa salassa, mutta varmistuttuaan siitä, ettei suhde ollut vain hetkeen huumaa, pari uskalsi myöntää suhteensa julkisestikin. Heinäkuussa Robert kertoi rakkaastaan Instagramissa. Jo huhtikuussa he olivat muuttaneet yhteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Parisuhteemme on opettanut olemaan asettamatta rajoja rakkauteen ja elämään hetkessä. Tiedämme, että meillä on ikäeroa, ja jokaisena hetkenä, jonka vietämme yhdessä, ajattelemme sitä, että nautimme siitä siinä hetkessä, Sophia sanoo.

"Olemme onnellisia yhdessä loppuun asti"

Sophia kehuu miestä siitä, että tämä kohtelee kumppaniaan taasavertaisenaan. Naisen mukaan ainoat kriittiset katseet pariskunnan suuntaan tulevat hänen nuorekkaana pitämänsä Robertin ikäisiltä naisilta.

– Kuka tietää, kumpi elää pidempään. Rukoilen, että se on Sophia, mutta olemme onnellisia yhdessä loppuun asti, niin kuin kuka tahansa muukin onnellisesti rakastava pariskunta, Robert toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: New York Post, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja