Vanha pariskunta ei kyennyt pitämään huolta kodistaan – suomalaisen Aurin upea ele kerännyt liki 15 miljoonaa katselukertaa

Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai 5:49
Katso myös, millaista jälkeä Auri sai aikaan MTV:n toimittajan kodissa!

Suomalainen siivouskuningatar Auri Kananen nousi jälleen otsikoihin brittimediassa, kun uutissivusto Mirror uutisoi Aurin hyväntahdoneleestä.

Auri etsii jatkuvasti seuraajiensa kautta koteja ja kohteita siivottavaksi. Hän tekee siivousurakoita ilmaiseksi ja mitä likaisempi koti, sen parempi. Lopputuloksia voi ihailla naisen TikTok-tilillä.

Yksi tällaisista tapauksista on hiljattain koskettanut erityisen monia. Aiemmin tässä kuussa julkaisemallaan videollaan Auri kertoo menneensä siivoamaan vanhemman pariskunnan kotia, sillä yli kahdeksankymppinen pari ei enää itse kyennyt siivoushommiin, eikä heillä ollut ketään auttamassa.

"Tyydyttävin siivouspäivä ikinä"

14,6 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla Auri tekee vanhusten kodissa puhdasta jälkeä pinkeissä kumihanskoissaan.

Videolla Auri tyhjentää ja siivoaa pakastimen, näyttää, kuinka likainen liesikupu hohtaa taas puhtauttaan ja kuinka aterinlaatikko järjestyy. Myös keittiö kokee mielettömän muodonmuutoksen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä oli ehdottomasti tyydyttävin siivouspäivä ikinä. Sydämeni suli, kun tämä ihastuttava nainen itki onnesta, Auri kirjoittaa videolla englanniksi.

"Leukani loksahti"

Videolla on kaksi miljoonaa tykkäystä.

– Olet enkeli, kiitteli eräs kommentoija. 

– [Liesikuvun] Lasin muutos oli mahtava, ihasteli toinen.

– Tämä saa minut niin surulliseksi, koska isoäitini asuu itsekseen, ja hän on kamppaillut tiskien ja pyykkien kanssa, kertoi yksi kommentoija.

– Tämä on kaunista, mutta kun käänsit tuon jutun lieden yläpuolella ja osoitit, että se oli oikeasti läpinäkyvä, leukani loksahti, tunnusti eräs.

– En edes tiennyt, että se oli lasia, ennen kuin puhdistit sen, myönsi toinenkin.

Toisella videollaan Auri näytti vielä, kuinka pölyt puhdistuvat ja vessa siistiytyy. Vessa saa myös uudet pyyhkeet ja maton. Myös makuuhuone kokee uskomattoman muodonmuutoksen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat