Leskivanhus ei saanut vuosiin siivousapua – ennen ja jälkeen -kuvat paljastavat, kuinka tärkeää apu lopulta oli: "Yksi pahimmista tilanteista, joita olen kohdannut"

Ällöttävät kuvat englantilaisesta kodista – tässäkö kaikkien aikojen likaisin asunto? 0:20
Katso myös: Myös tämä brittikoti oli hurjan siivottomassa kodissa! 49-vuotiaan naisen asunnosta löytyi kuolleita eläimiä, ulostekasoja ja kirppuja.

Hamstrausta, likaa ja hometta – brittivanhuksen koti oli niin siivottomassa kunnossa, että tarvittiin kuusi siivoajaa saamaan koti taas puhtaaksi. 

Vanhempi leskimies Englannin Daltonista ei onnistunut saamaan kotiinsa siivousapua vuosiin. Yli 80-vuotias mies ei itse kyennyt pitämään kotiaan puhtaana vaimonsa kuoltua. Kun My Kind Of Clean -siivouspalvelun Emma-lea Dalton tiimeineen puuttui vihdoin peliin miehen ystävien huolestuttua tämän tilanteesta, siivottomat olosuhteet muuttuivat viihtyisäksi kodiksi, kertoo Metro.

Kuusi henkilöä uurasti työpäivän verran

Siivouspalvelu jakoi sosiaalisessa mediassa kuvat kodista ennen ja jälkeen urakan ja painotti sitä, ettei kenenkään tulisi kokea häpeää pyytäessään apua sitä tarvitessaan.

Kuvat osoittavat, kuinka täynnä likaa ja hometta asunto oli. Lisäksi leskimies oli vuosien varrella hamstrannut kotiin paljon tavaraa, joista suurin osa oli roskiin heitettävää. Siivoustiimin käsissä mustiksi muuttuneiden pintojen alta löytyi kiiltäviä, värikkäitä työtasoja ja huonekaluja.

Koko urakkaan meni 50 työtuntia eli hieman yli kahdeksan tuntia kuuden henkilön voimin. Lopputulos oli kuitenkin kaiken vaivan arvoinen.

Kaikki kuvat näet tästä julkaisusta. Klikkaa kuvat suuremmiksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Siivousyrityksenä näemme monia erilaisia tilanteita, mutta tämä on ehdottomasti ääripäästä. Se on ehdottomasti yksi pahimmista tilanteista, joita olen kohdannut, Emma-lea Dalton kertoo Metron mukaan.

Anonyymina pysyttelevä omistaja oli luonnollisesti erittäin ilahtunut lopputuloksesta.

Keittiö ennen ja jälkeen:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vessa ennen ja jälkeen:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Olohuone ennen ja jälkeen:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Metro, Bored PandaLue myös:

    Uusimmat