Valvontakamerat paljastivat kiusallisen ongelman – puolalaismuseo esitti kävijöille erikoisen toiveen

Puolalainen sotamuseo toivoi ihmisten pidättäytyvän seksistä vierailunsa aikana sen jälkeen, kun kuukaudessa peräti kolmen pariskunnan intiimit hetket tallentuivat hiljattain asennettujen valvontakameroiden nauhalle.

Puolalainen Fort Gerharda -sotamuseo julkaisi 21. heinäkuuta Facebookissa päivityksen, jossa pyydettiin, että kävijät eivät harrastaisi seksiä museon tiloissa. Aiheesta kertovat puolalaismedia Gazeta Wyborczan lisäksi New York PostMirror, The Sun ja Daily Mail.

Vieraiden toivotaan pidättäytyvän seksistä museossa

Świnoujściessa sijaitsevan museon edustajat pyytävät kohteliaasti kävijöitä olemaan harrastamatta seksiä vierailunsa aikana.

Päivityksessä todetaan leikkisästi, että monet museon näyttelyesineistä ovat "syntyneet" täysin erilaisten moraalinormien aikaan ja että näille ei haluta tuottaa "epämukavaa oloa". Kiusallisia tilanteita ei tahdota aiheuttaa myöskään muille kävijöille.

Museokävijöiden puuhista saatiin tietää uusien videokameroiden asentamisen jälkeen. Kaikki tallenteet katsotaan läpi ennen niiden poistamista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolme paria intiimeissä puuhissa kuukauden aikana

Museon päivitys on kiinnittänyt eri medioiden huomion. New York Postin ja eräiden muiden asiasta uutisoineiden lähteiden mukaan museon johtaja Piotr Piwowarczyk kertoi paikalliselle Gazeta Wyborcza -medialle, että kyseessä ei ole vitsi tai PR-temppu.

– Lomien alettua jo alle kuukauden sisään on tullut kolme tallennetta rakastavaisten intiimeistä hetkistä, hänen kerrotaan sanoneen.

Piwowarczyk arvelee, että kenties museon hämärät alueet ovat luoneet illuusion siitä, että kukaan ei näe.

Mirrorin mukaan seksin harrastaminen julkisesti on Puolassa laitonta ja siitä voi seurata vankeutta tai sakko.

Pitäisikö erilaisten seksihalujen vuoksi erota? Katso video alta.

Yksi haluaa aina, toinen ei koskaan – pitäisikö erilaisten seksihalujen vuoksi erota? 1:43
KATSO VIDEO: Yksi haluaa aina, toinen ei koskaan – pitäisikö erilaisten seksihalujen vuoksi erota? Pappi ja Parisuhdekeskus Kataja ry:n puheenjohtaja Marianne Heikkilä vastaa.

Lue myös:

    Uusimmat