Valtteri Bottas nimesi kolme parasta F1-kuljettajaa – röyhkeä vastaus korostaa suomalaisen asennemuutosta

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas on uhkunut tällä kaudella aivan uudenlaista itseluottamusta. Lähestymistapojaan täksi kaudeksi muuttanut suomalainen pitää itseään F1-ratojen parhaiden kuljettajien joukossa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Bottaksen viime kausi oli valtava pettymys. Epäonni, kehnot suoritukset ja tallimääräykset pudottivat suomalaisen pistetaulukossa vasta viidenneksi, kun tallitoveri Lewis Hamilton juhli jälleen maailmanmestaruutta.

Kun uusi F1-kausi käynnistyi Australiassa, nähtiin radoilla aivan uudenlainen suomalaiskuski. Bottas ajoi upealla esityksellä kilpailun voittoon ja osoitti erilaista asennettaan lähettämällä omat terveisensä kriitikoille tiimiradion välityksellä.

– Se oli kaikille, jotka kritisoivat muita. Kun kohtaat urallasi vaikeita aikoja, osa ihmisistä haluaa vetää sinut vielä syvemmälle. Se oli terveiseni heille, Bottas paljastaa Carfectionin haastattelussa.

Pettymykseen päättyneen kauden jälkeen Bottas on palannut terävästi kärkitaistoon. Bottas myöntääkin muuttaneensa asennoitumistaan uudenlaiseksi.

– Olen muuttanut lähestymistapaani. Olen viimein ymmärtänyt, että minulla on vain yksi ura. Minun täytyy hyödyntää joka ikinen tilanne, jos haluan voittaa kisoja.

Bottas pääsi haastattelussa listamaan myös oman kärkikolmikkonsa nykyisistä F1-kuljettajista. On lienee sanomattakin selvää, kenet suomalainen listasi ykköseksi.

– Uskon itseeni ja haluan olla paras tänä vuonna, haluan voittaa mestaruuden, joten laitan itseni ensimmäiseksi. Laitan Lewisin toiseksi, Bottas listaa virnuilevasti.

– Kolmatta on paha sanoa, mutta Charles (Leclerc). Hän on niin nuori, joten hänellä on paljon aikaa, Bottas jatkaa.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Azerbaidzhanissa. 

Lue myös:

    Uusimmat