Valtteri Bottas kehui Verstappenia: ”Pointsit siitä Maxille”

Valtteri Bottas ajoi Kanadan F1-kilpailussa toiseksi. Bottaksen kakkospaikan kannalta ratkaisevaa oli, että hän kykeni pitämään Max Verstappenin startissa takanaan.

MAINOS

Poikkeuksellinen F1-kesä C Morella

F1-sarjassa on ennennäkemättömän vilkas kesä. Juhannusviikonlopusta alkaa kuuden viikon jakso, jonka aikana ajetaan peräti viisi kilpailua.

Seuraavaksi kisataan Ranskan Paul Ricardilla 24. kesäkuuta. Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. 

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

– Ei mikään kummoinen lähtö itselläni ollut. Varmaankin se oikea puoli oli liukkaampi lähteä kuin mitä se vasen puoli, ja jouduin puolustamaan siinä. Vaihtoehtona mulla oli pysyä siinä ulkopuolella ekaan mutkaan ja koittaa pitää vauhtia yllä ja päästä sisäpuolella seuraavaan mutkaan. Vähän taidettiin osua siinä Maxin kanssa, mutta se oli mun mielestäni ihan hyvää kilpailua, Bottas sanoi C Moren tv-haastattelussa.


 Verstappen on tällä kaudella saanut kielteistä julkisuutta kolariherkkyytensä takia. Jännittikö Bottasta, kun Verstappen oli takana?

– Ei oikeastaan. Kyllä mä näin, kun tultiin siitä ulos ja osuttiin, että se näki, missä mä menen. Ja kun tultiin siihen toiseen mutkaan, oli mun mielestäni ihan rehtiä kilpailua. Pointsit siitä Maxille, Bottas kehui kilpakumppaniaan.


Lue myös:

    Uusimmat