Valtteri Bottas ennustaa mielenkiintoisia käänteitä F1-siirtokesään: ”Katson kaikki vaihtoehdot läpi”

Valtteri Bottas aikoo katsoa tarkasti vaihtoehtonsa läpi tulevan kauden mielenkiintoisiksi kuvaamilla siirtomarkkinoilla, mutta tällä hetkellä jatko Mercedeksellä tuntuisi helpolta ratkaisulta.

Bottas joutunut vuodesta toiseen odottamaan Mercedekseltä tietoa seuraavan vuoden ajopaikastaan eikä ensi kesä poikkea tässä asiassa.

Tällä kertaa vain markkinoita tarkkailee suurin osa F1-sarjan kärkikuljettajista, kun sekä Lewis Hamiltonin, Sebastian Vettelin, Max Verstappenin että Bottaksen nykyiset sopimukset päättyvät kauteen 2020.

– Uskon, että kauden alusta ja kesäajasta tulee varmasti mielenkiintoinen. En muista, milloin näin monta kuskisopimusta olisi päättynyt yhtä aikaa, Bottas kommentoi Sky Sportsille.

Sopimusten erääntymiselle on toki syynsä. F1-autot ja -säännöt muuttuvat kaudella 2021, mikä saattaa heilauttaa sarjan voimasuhteita. Siksi taistelutallipaikoista on kiivasta.

– Minä katson, kuten kaikki muutkin kuskit, kaikki mahdolliset vaihtoehdot läpi, Bottas toteaa.

– Jos saisin päättää F1-tulevaisuuteni nyt, se olisi minulle helppo valinta jatkaa tässä tiimissä, hän sanoo Mercedes-paikastaan.

Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton on lehtitietojen mukaan avannut neuvotteluyhteyden Ferrarin suuntaan. Toisaalta taas Red Bullilla ajavaa Verstappenia on sovitettu Mercedeksen tuleviin kuvioihin.

Lue myös:

    Uusimmat