F1-tallipomo vetää maton kuumien siirtohuhujen alta: ”Miksi he vaihtaisivat tallia?”

Kuljettajastaan Max Verstappenista kiinni pitävä Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ei usko F1-sarjan isojen nimien tarvitsevan maisemanvaihtoa uusiin tiimeihin kaudella 2021.

Suuri osa F1-sarjan kuskisopimuksista umpeutuu ensi kauden päätteeksi, kun autot ja säännöt kokevat mullistuksen kaudella 2021. Siinä kohtaa saatetaan nähdä myös isoja siirtoja tallien välillä.

Suurin mielenkiinto kohdistuu Mercedes-mestari Lewis Hamiltonin keskusteluihin Ferrarin kanssa. Max Verstappenia on puolestaan istutettu Mercedekselle.

– Kaikki kärkikuskit ovat ilman sopimusta ensi kauden jälkeen. Hän on erittäin tyytyväinen tässä tiimissä, vakuuttaa tallipomo Christian Horner Verstappenista Motorsport.comin mukaan.

– Meistä on mahtavaa, että hän on tiimissä. Hän istuu joukkoon erittäin hyvin.

– Se on kiinni meistä, että annamme hänelle kilpailukykyisen auton, mutta luulenpa, että kun musiikki loppuu, en olisi kovin yllättynyt siitä, jos kaikki päätyisivät nykyisille paikoilleen, Horner ennakoi.

Hornerin mukaan kenelläkään tähtikuskilla ei ole juuri syytä vaihtaa tallia.

Charles Leclercilla on sopimus Ferrarille (kaudelle 2021). Lewis on tietysti aika tyytyväinen nykyisessä ympäristössään. Max on tyytyväinen kuvioissaan.

– Joten jos he ovat ensi kaudella kilpailukykyisissä autoissa, miksi he vaihtaisivat tallia? Horner pohtii.

Myös Ferrarin Sebastian Vettelin ja Mercedeksen Valtteri Bottaksen nykyiset sopimukset umpeutuvat kauden 2020 päätteeksi.

Lue myös:

    Uusimmat