Lewis Hamiltonista julkaistiin hurja Ferrari-väite – brittitähden vastaus ei ainakaan lopeta hullunmyllyä

Lewis Hamilton Ferrarille vuonna 2021? Brittitähden yllä pyörii nyt melkoinen spekulaatiomylly, joka vain voimistui Hamiltonin kannanoton jälkeen.

Aihe nousi isosti tapetille, kun La Gazzetta dello Sport kertoi, että Hamilton olisi tavannut Ferrari-johdon kahdesti tämän vuoden aikana. Lehden mukaan tapaamisiin osallistui myös Ferrarin puheenjohtaja John Elkann, joka on myöntänyt olevansa Hamiltonin kova fani.

Sunnuntaina Abu Dhabin GP:n voittoon ajanut Hamilton pääsi itse vastaamaan kovaan väitteeseen. ESPN:n toimittaja Lawrence Edmonson mainitsi Hamiltonille huhuista ja siitä, miten hän on väitetysti tavannut Ferrarin puheenjohtajan Elkannin.

– Noh, se mikä tapahtuu suljettujen ovien takana, pysyy suljettujen ovien takana, Hamilton aloitti, salaperäisellä vivahteella.

– En ole koskaan istunut alas ja miettinyt muita vaihtoehtoja, koska olemme vain painaneet menemään (Mercedeksen ja aiemmin McLarenin kanssa).

– Tiedän, että Toto (Wolff, Mercedeksen tallipäällikkö) katselee eri vaihtoehtoja hänen tulevaisuutensa suhteen. Vain hän tietää, että mikä on paras ratkaisu niin hänelle kuin hänen perheelleen. Odotan, että mitä hän tekee.

– Rakastan nyky-ympäristöä, enkä aio tehdä mitään nopeita päätöksiä. Mielestäni on fiksua, että istun alas ja mietin, että mitä haluan… koska tämä voi olla viimeinen vaihde minun F1-urallani. Haluan voittaa ja haluan taistella nuoria kavereita vastaan. En osaa sen tarkemmin sanoa, että mitä tapahtuu, kun menemme eteenpäin, Hamilton pyöritteli.

Hamiltonin nykyinen Mercedes-sopimus päättyy kauden 2020 jälkeen. Hän on yksi kovista nimistä ensi kesän kuljettajamarkkinoilla yhdessä Max Verstappenin, Sebastian Vettelin ja Valtteri Bottaksen kanssa.

Abu Dhabin kisan jälkeen pallo heitettiin myös nykyisen Ferrari-kuskin Charles Leclercin suuntaan. Leclerciltä, jonka sopimus jatkuu vuoteen 2022 saakka, tiedusteltiin sitä, että ottaisiko hän Hamiltonin tallikaverikseen?

– Totta kai. Olemme F1:ssä ja haluamme taistella parhaita vastaan. Minulla oli tänä vuonna "Seb" (Vettel) vierelläni, joka on nelinkertainen maailmanmestari. Olen oppinut häneltä paljon. Ja ylipäätänsä, sama koskee tuollaisia mestareita. Ilman muuta, Leclerc vastasi.

Lue myös:

    Uusimmat