Valtteri Bottaksen yllä pyörii villi F1-spekulaatiomylly – näin hän itse kommentoi tilannettaan

Jatkaako Valtteri Bottas Mercedeksellä vai mikä hänen kohtalonsa on? Tämä kysymys on nyt isosti tapetilla F1-varikolla. Bottasta tilanne hymyilyttää – asiassa kun on paljon ”déjà-vu” -piirteitä.

Bottas on ollut F1-huhujen vakiokohde, kiitos hänen vuoden mittaisten sopimusten. Bottaksen Mercedes-tulevaisuus on ollut jatkuvasti kysymysten kohteena.

Nyt kysymysmerkit ovat vain voimistuneet, kun Williamsilla ajavaa George Russellia on viety Mercedekselle. Russell, 23, kuuluu Mercedeksen juniorikuljettajien ohjelmaan.

Hurjimmissa jutuissa on jo väitetty, että Russell korvaisi Bottaksen Mercedeksellä.

– Sen on oppinut tässä vuosien varrella, että ei kannata hirveästi lukea mitään juttuja. Totta kai kisaviikonloppuina on mediatilaisuuksia, missä tulee erilaisia kysymyksiä. Ja toki tietyt jutut kantautuvat omiin korviin. Jotenkin tässä on sellainen déjà-vu-meininki näiden kaikkien spekulaatioiden kanssa, Bottas hymähtää MTV Urheilulle.

Bottas kiistää, että mitään on lyöty lukkoon.

– Fakta on se, että jatkosta ei ole puhuttu vielä mitään. Päätimme ennen tätä nykyrupeamaa (kolme perättäistä kilpailua), että keskitymme näihin. Katsotaan ehkä jotain tämän seuraavan tai Silverstonen kisan jälkeen. Mitkä ovat minun motiivini ja mitkä ovat tiimin motiivit. Katsotaan, jos ne kohtaavat, ja että miten mennään eteenpäin, Bottas sanoo tilanteestaan.

Lue myös:

    Uusimmat