Valtteri Bottas antoi päivityksen, missä mennään Mercedes-neuvotteluissa: "Ei vielä tänä viikonloppuna"

1:35
Video: Valtteri Bottas keskustelee tulevaisuudestaan Mercedeksellä tulevien viikkojen aikana

Mercedeksen suomalaiskuskin Valtteri Bottaksen F1-tulevaisuus on ollut jo tovin ajan tapetilla. Jatkaako hän Mercedeksellä vai siirtyykö hän muualle? Bottaksen mukaan jatkokeskusteluja ei ole vielä käyty ja ratkaisut nähdään myöhemmin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Venäjän GP 24.9.-26.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.25, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55
Su: Venäjän GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Huhut pyörivät kuumina Britannian GP -viikonlopun alla ja aikana. Hurjimmat raportit kertoivat, että Mercedes olisi julkaissut George Russellin sopimuksen jo Silverstonessa.

Samaan aikaan ilmoille laitettiin spekulaatioita siitä, että Bottas saattaisi korvata Kimi Räikkösen ensi kaudella Alfa Romeolla.

– Mitään ei ole tapahtunut edellisen kisan jälkeen. Juttelemme Mercedeksen kanssa, mutta emme vielä tänä viikonloppuna. Tulevina viikkoina, kun meillä on enemmän aikaa, Bottas päivitti Unkarissa.

Bottas on ollut tuoreeltaan hyvässä iskussa F1-sarjassa. Suomalainen on noussut palkintopallille kolmessa kisassa putkeen.

– Taas on varmasti tiukkaa. Oli rata mikä tahansa, Red Bull menee lujaa. Eikä McLaren tai Ferrari mitenkään kaukana ole. Ihan varmasti saadaan taas hyvää vääntöä aikaan. Olemme valmistautuneet hyvin tähän viikonloppuun ja olemme valmiita mihin tahansa. Yritetään saada hyvä tulos tiiminä mukaan.

– Toki, ennen kesätaukoa tekisi itsellekin hyvää saada mainio tulos taskuun. Tähdätään siihen, Bottas viitoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja