Valtteri Bottas toivoo Mercedekseltä pikaista ratkaisua sopimusasioissa – tallipäällikkö kertoi muuttaneensa toimintatapojaan: "Kuulen viikosta toiseen kysymyksiä"

Valtteri Bottas esitti viime viikolla toiveen, että jatkosopimus Mercedeksen kanssa saataisiin tehtyä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tallipäällikkö Toto Wolff oli F1-kauden toisen osakilpailun jälkeen niukkasanainen Mercedeksen sopimustilanteesta.

Kuluva kausi on Bottaksen neljäs Mercedeksellä. Bottas on aina joutunut odottamaan jatkosopimustaan melko pitkälle kesään, ja hän tietää, että koronan luoman poikkeustilanteen vuoksi niin käy väistämättä nytkin. Mutta mitä nopeammin asiassa päästään sopuun, sen parempi.

– Toivottavasti voimme tehdä sopimusasialle pian jotain ja saan sen pois mielestäni. Se ei ole hyväksi, kun asiat venyvät, ja olen oppinut sen, Bottas sanoi torstaina.

Kahden ensimmäisen osakilpailun jälkeen Bottaksen voi katsoa olevan melko turvallisilla vesillä. Saldona on voitto ja kakkossija, joiden tuottamat 43 pistettä ovat nostaneet Bottaksen MM-sarjan johtoon kuuden pisteen erolla tallikaveri Lewis Hamiltoniin.

Sekä Wolff että emoyhtiö Daimlerin puheenjohtaja Ola Källenius ovat vihjailleet, että Mercedes jatkaa ensi kaudella samalla kuljettajakaksikolla.

Wolffilta kysyttiin sunnuntaina Itävallassa ajetun kilpailun jälkeen, missä sopimusneuvotteluissa mennään. Tallipäällikkö kommentoi asiaa hyvin lyhyesti ja kertoi toimintatapojensa muuttuneen viime vuosista.

– Aina kun puhun teille ajankohdista, kuulen viikosta toiseen kysymyksiä siitä, miksei sopimusta ole tehty. Tänä vuonna emme halua kommentoida neuvotteluiden tilannetta. Niitä käydään, mutta en tiedä, milloin tiedotamme asiasta.

Lue myös:

    Uusimmat