Valtteri Bottaksen yllä leijuu iso uhkakuva – Mercedekseltä päivitys romuttuneen auton tilanteesta

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas ajoi rajusti ulos Meksikon GP:n aika-ajojen loppuhetkillä. Bottas ajautui ratareunusten päälle, minkä jälkeen hän liukui seinää pitkin ratavalleihin. Raju kolari rikkoi Bottaksen auton etupään totaalisesti.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Meksikon GP suorana 25.-27.10.
Su: Meksikon GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Tilanne tapahtui radan viimeisessä mutkassa, kun Bottas lähti kiihdyttämään pääsuoralle. Kolarin jälkeen Bottas kävi lääkärintarkistuksessa, jossa hänellä ei havaittu vammoja.

Isoimmat kysymysmerkit ovat liittyneet siihen, että pitääkö Mercedeksen vaihtaa Bottaksen autoon uusi runko? Tämä tietäisi sitä, että suomalaiskuski aloittaisi kisan varikkosuoralta.

Mercedeksen leiristä kerrottiin C Morelle, että Bottaksen auton tilanne on täysin sama kuin lauantaina. Saksalaistalli yrittää yhä välttää rangaistukset.

Bottas itse sai lupaavia viestejä tilanteesta kolarin jälkeen.

– Ensimmäinen juttu, minkä kuulin, oli se, että kaiken pitäisi olla kunnossa. Toki, kavereilla riittää töitä sen parissa. Mutta kyllä he ovat saaneet sen tähänkin mennessä kuntoon. Uskon, että niin myös nyt, Bottas sanoi C Moren haastattelussa.


Bottaksen kohdalla toinen potentiaalinen rangaistus liittyy vaihdelaatikkoon. Mikäli tämä joudutaan vaihtamaan, langetetaan Bottakselle viiden lähtöruudun rangaistus.

Video Bottaksen rajusta ulosajosta:


Lue myös:

    Uusimmat