Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas intoutui kokeilemaan jääkiekkoa – eräs yksityiskohta ihmetytti australialaisen tyylissä

Vieraana F1-kuljettaja Valtteri Bottas 6:11
F1-tykki Valtteri Bottaksen ja hänen Tiffany-rakkaansa Lappi-reissu sai aikaiseksi kohun. Näin Bottas kommentoi tilannetta Vappu ja Marja Livessä!

Australialainen Tiffany Cromwell julkaisi kuvan Suomen ensimmäisen jääkiekon MM-kullan vuosipäivän kunniaksi. 

Formula 1 -kuski Valtteri Bottas on viihtynyt viime aikoina Suomen kamaralla koronatilanteen keskellä. Myös hänen miellitynsä Tiffany Cromwellin on mukana. 

Cromwell on päässyt kokeilemaan Suomen-lomallaan myös kansanlajia jääkiekkoa. Hän julkaisi Instagram-tilileen kuvasarjan itsestään, jossa pelaa jääkiekkoa varusteet päällään. Kuva on kunnianosoitus sille historialliselle hetkelle, kun Suomi voitti ensimmäistä kertaa jääkiekon maailmanmestaruuden 7. päivä toukokuuta vuonna 1995. 

Pyöräilijänä ansioitunut Cromwell poseeraa kuvassa Suomen jääkiekkopaita päällä. 

– Tämä on kunnianosoituksena sille, kun Suomi voitti ensimmäisen kerran jääkiekon maailmanmestaruuden. Ajattelin, että nyt olisi aika kokeilla suomalaista kansanlajia. Kuka tietää, ehkä jääkiekosta opittuja taitoja voi hyödyntää myös pyöräilyssä jonain päivänä, hän kirjoittaa kuvaansa. 

Kuvien perusteella pariskunta on ollut kokeilemassa lajia Vierumäellä.

Cromwellin fanit ovat vakuuttuneet hänen rohkeudestaan. 

– Tarvitsemme videon! Jääkiekko, niin vaikeaa. Kuin tekisi intervall-treeniä sumopainijan asu päällä, seuraaja kirjoittaa. 

– Tämä on eeppistä. Miten pysyt pystyssä jäällä, uskomatonta, kommenteissa lukee.

Yksi asia on kiinnittänyt eritoten suomalaisten seuraajien huomion.

– Luulen, että sinulla on hieman liian iso kypärä päässä, eräs seuraajista kirjoittaa lisäten nauruhymiöitä.

– Nyt on taitaa olla liian iso kypärä päässä, toinen kommentoijista nauraa. 

Suomi tutuksi

Bottas ja Cromwell ovat viihtyneet Suomessa jo pidemmän aikaa. Ennen asettumistaan Nastolaan pariskunta nautiskeli Lapissa lumisista maisemista erilaisten ulkoilma-aktiviteettien parissa.

– Ei ole tullut monsteria vielä, kaikki on hyvin ja hauskaa on, hän vakuutti hymyillen, kun Vappu Pimiä tiedusteli, onko tyttöystävästä kuoriutunut pirttihirmu.

Lue myös:

    Uusimmat