Kuvat: Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell kuvattiin yhdessä – pyöräilijäkaunotar kannusti formulatähteä Suomen lipulla varustettu lippis päässään

Mitä Valtteri Bottas tekee, kun kisakausi ei ole käynnissä? MTV tapasi huippukuskin Lahdessa 4:05
Valtteri Bottas paljasti MTV Uutisille, mitä hän tekee, kun kisakausi ei ole käynnissä.

F1-kuski Valtteri Bottas on avioeronsa jälkeen viihtynyt tiiviisti australialaisen Tiffany Cromwellin seurassa.

Suomalainen formulaässä Valtteri Bottas on viihtynyt viime aikoina tiiviisti australialaisen pyöräilijän Tiffany Cromwellin seurassa.

Kaksikko lomaili vielä muutama päivä sitten Suomen Lapissa, ja molemmat julkaisivat tuolloin Instagram-tileillään yhteiskuvia talvisista maisemista.

Molemmat ovat jo aiemmin vilahdelleet toisensa Instagramissa vain vuorokauden näkyvillä olleissa tarinoissa, mutta Lapista Bottas julkaisi ensimmäisen "pysyvämmän" yhteiskuvan Cromwellin kanssa.

Pariskunta viihtyi alkuvuodesta pidemmän aikaa yhdessä myös Cromwellin kotiseuduilla Australian Adelaidessa, missä ohjelmassa oli pyöräilyä.

Australiassa pari tallentui myös kuvatoimisto All Over Pressin kuviin, joissa Cromwell kannustaa Bottasta pyöräilykilpailussa tammikuun lopulla.

Kuvissa näkyy, että Cromwell oli sonnustautunut Bottaksen fanilippikseen, jossa näkyy sekä Suomen lippu että Bottaksen nimikirjaimet ja formulakisoista tuttu numero 77. Itsekin kurinalaisesti treenaava Cromwell on kertonut, että vastapaino raa'alle lajille löytyy muodin parista.

Kuvista uutisoi ensin Iltalehti.

Pyöräilykilpailuihin hän olikin yhdistänyt yksinkertaiseen mekkoonsa Yves Saint Laurentin näyttävillä koristeilla somistetun mustan käsilaukun.

Bottas ilmoitti marraskuussa eroavansa Emilia-vaimostaan. Pari tuomittiin avioeroon jo tammikuussa ilman harkinta-aikaa, koska he olivat asuneet jo pidemmän aikaa eri osoitteissa.

Bottas tai Cromwell ei ole vahvistanut virallisesti seurustelusuhdetta, mutta sosiaalisessa mediassa kumpikaan ei ole peitellyt sitä, että kaksikko viihtyy tiiviisti yhdessä.

Myös Cromwell hehkutti useamman kuvan kera Suomen-matkaansa ja julkaisi niin ikään kuvan, jossa näkyy myös Bottas.

– Viime viikolla Australiassa, tällä viikolla Suomessa. Mikä ero viikoilla voikaan olla. Hymyjä, uusia kokemuksia ja vaihtoehtoista treeniä tässä maagisessa paikassa, Cromwell kirjoitti. 

Lue myös:

    Uusimmat