F1-tähti Valtteri Bottas järjesti rakkaalleen tunnelmallisen elämyksen Suomen luonnossa – herkuttelivat suloisesti nuotion äärellä

Vieraana F1-kuljettaja Valtteri Bottas 6:11
Valtteri Bottas kertoi pariskunnan karanteenikuulumisia Vappu ja Marja Livessä huhtikuussa

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell nauttivat yhä Suomen maisemista.

Formula 1 -kuski Valtteri Bottas nauttii yhä Nastolassa Suomen rauhasta yhdessä australialaisen tyttöystävänsä Tiffany Cromwellin kanssa.

Sosiaalisessa mediassa viime aikoina nähdyistä kuvista on käynyt ilmi, että myös formulatähti on innostunut rakkaansa lajista, pyöräilystä.

Kovasti urheilevat rakastavaiset eivät kuitenkaan ole unohtaneet myöskään rentoutua. Tuoreiden Instagram-kuvien perusteella Bottas järjestikin australialaiselle Tiffanylle erään pyörälenkin päätteeksi tunnelmallisen elämyksen keskellä suomalaista luontoa, kun kaksikko pysähtyi treenin jälkeen paistamaan vaahtokarkkeja nuotiolle.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

– Kahvia ja vaahtokarkkeja, Bottas tunnelmoi jakamansa kuvan kuvatekstissä.

Myös Tiffany iloitsi tunnelmallisesta herkutteluhetkestä omalla Instagram-tilillään.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

– Vähän erilainen kahvitauko kuin yleensä, pyöräilijä hehkutti herkullisten kuvien kera.

Bottas ja Cromwell ovat viihtyneet Suomessa jo pidemmän aikaa. Ennen asettumistaan Nastolaan pariskunta nautiskeli Lapissa lumisista maisemista erilaisten ulkoilma-aktiviteettien parissa.

– Ei ole tullut monsteria vielä, kaikki on hyvin ja hauskaa on, hän vakuutti hymyillen, kun Vappu Pimiä tiedusteli, onko tyttöystävästä kuoriutunut pirttihirmu.

Lue myös:

    Uusimmat