Valtteri Bottas ja Tiffany-rakas viihtyvät yhä vauhdikkaissa tunnelmissa Lapin lumilla – pyöräilijältä hempeä somepäivitys

Formulatähti Valtteri Bottaksen puoliso Tiffany Cromwell julkaisi Lapin lumilta vauhdikkaan kuvan pariskunnasta.

F1-tähti Valtteri Bottas ja tämän pyöräilijärakas Tiffany Cromwell viihtyvät yhä Lapin lumilla.

Australialaisen Cromwellin tiistaina Instagram-tilillään julkaisema otos paljastaa, että pariskunta on viihtynyt vauhdikkaissa merkeissä. Bottas ja Cromwell nimittäin poseeraavat moottorikelkkojen kanssa lumisissa maisemissa.

– Kumppanini Valtteri Bottas opettaa minulle, kuinka Napapiirillä eletään, Tiffany kirjoitti kuvatekstissä, johon hän oli lisännyt myös useita rakkauteen liittyviä emojeita.

Kuvatekstissä käytetyt aihetunnisteet viittaavat siihen, että pariskunta lomailee ja viettää yhä treenileiriä Suomen Lapissa eristyksissä muista ihmisistä.

Kun Monacossa asuva Bottas julkaisi viime viikolla kuvan, joka paljasti pariskunnan matkanneen Suomeen, pöyristyivät monet päätöksestä: Hallitus on kehottanut koronavirusepidemian takia suomalaisia välttämään  matkailua myös kotimaassa, etteivät harvemmin asuttujen sairaanhoitopiirien alueet kuormittuisi matkailijoiden takia.

– Olemme olleet Tiffanyn kanssa nyt kaksi viikkoa eristyksissä arktisella leirillä. Todella syvällä Pohjois-Suomessa. Pysyttelemme terveinä, aktiivisina ja pois ihmisten luota, Bottas kirjoitti tuolloin.

Kyseessä on jo pariskunnan toinen Lapin loma tämän vuoden lumilla. Somepäivitysten perusteella ohjelmaan on pohjoisessa kuulunut moottorikelkkailun lisäksi ainakin lumikenkäilyä.

Suhdehuhut kaksikon ympärillä alkoivat kiihtyä alkuvuodesta, kun loppuvuodesta Emilia-vaimostaan eronnut Bottas lomaili Cromwellin kotikonnuilla Australiassa.

Lue myös:

    Uusimmat