Valtteri Bottakselta kysyttiin, pelkäsikö hän uutta kohumääräystä? "Ei ole mitään syytä ajatella niin"

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas ajoi ylivoimaisella tavalla voittoon F1-kauden avauskisassa sunnuntaina Australiassa. Bottas ohitti heti lähdössä tallikaverinsa Lewis Hamiltonin. Mercedes veivasi kaksikon välillä viime kaudella muun muassa tallimääräyksen, joka nousi pinnalle myös Australiassa.

Viime syksynä Venäjän Sotshin kisassa Bottas oli kärjessä, kunnes Mercedes käski suomalaiskuskin päästämään takana olleen Hamiltonin edelle.

Video tilanteesta näkyy alta:


Hamilton ajoi lopulta ykköseksi, eikä Bottas ottanut viime kaudella yhtään voittoa.

Sunnuntain Australian GP:n jälkeen Bottakselta kysyttiin siitä, että pelkäsikö hän uutta tallimääräystä tai tuliko hänelle takaumia hyvin samalla tavalla edenneestä Sotshin kisasta.

– Ei. En edes miettinyt tuota. Eikä ole mitään syytä ajatella niin, Bottas totesi Crashin mukaan.

– Aloitamme uuden kauden pisteiden ollessa nollissa. Olemme täällä taistelemassa. Molemmat, minä ja Lewis, haluamme taistella tällä kaudella niin keskenämme kuin muita vastaan. Ja olemme silti yksi tiimi. Ei ole mitään syytä ajatella tuommoisia juttuja, suomalaiskuski jatkoi.

Sunnuntain kisan yhteydessä Bottaksesta heijastui suorastaan uusia piirteitä, kun hän uhosi kirosanojen kera kriitikoilleen.

F1-kausi jatkuu ensi viikolla Bahrainissa. 

Lue myös:

    Uusimmat