Valtteri Bottaksesta villiä spekulaatiota, Mercedes-pomo sivalsi takaisin: "He ovat täysiä idiootteja"

Valtteri Bottaksen asema tämän kauden Mercedeksellä on turvattu, vaikka F1-kausi olisi alkanut suomalaisässän osalta murheellisemmin kuin mitä Melbournessa nähtiin, tallipomo Toto Wolff alleviivaa C Morelle. 

Bottas otti rautaisen startin kaudelleen, kun hän viiletti ylivoimaiseen voittoon Australian GP:ssä sunnuntaina. Hän ohitti lähdössä tallitoverinsa Lewis Hamiltonin ja paineli tämän jälkeen ensimmäisenä ruutulipulle reilun 20 sekunnin erolla.  

Wolff iloitsi suojattinsa suorituksesta C Moren haastattelussa. 

– Olen todella onnellinen hänen puolestaan. Hän todellakin ponnisti takaisin pystyyn vaikean viime kauden lopun jälkeen. Hän meni metsään Suomessa ja tuli takaisin huippuvahvana, Wolff kommentoi viitaten Bottaksen talven viettoon.

– Hänen päänsä on kunnossa. Auto ja renkaat sopivat hänelle. Ja hän on oppinut paljon talven aikana, mutta tärkeintä on hänen vahva henkinen tilansa, tallipomo jatkoi ylivoimaisen voiton taustoista. 

Juttu jatkuu videon jälkeen. 

 

Kauden alla kuultiin spekulaatioita siitä, että Bottaksen tulee onnistua heti vuoden ensimmäisissä kisoissa, tai Mercedes saattaa nostaa Esteban Oconin varakuskin paikalta kisa-autoon. 

Wolffilla oli viesti näitä puheita levittäville ihmisille. 

– He ovat täysiä idiootteja. Emme koskaan tekisi sitä kenellekään kuskille Mercedeksellä. Kuljettajaan sitoudutaan ja häntä tuetaan kauden loppuun saakka. Jos muutos jossain vaiheessa tehdään, se tehdään kauden jälkeen. Heillä, jotka kommentoivat tällaista, ei ole mitään käsitystä toimintatavoistamme, mestaritallin pomo linjasi. 

Bottas johtaa MM-sarjaa 26 pisteen potillaan, kun kausi jatkuu Bahrainissa kahden viikon päästä. 


Lue myös:

    Uusimmat