Ravisuttava väite: Mercedeksellä harkitaan Valtteri Bottaksen sysäämistä sivuun kesken kauden – brittilehden sisäpiirilähteeltä kovaa puhetta

Tallikaverinsa Lewis Hamiltonin jalkoihin kauden ensimmäisissä kilpailuissa pahasti jääneen Valtteri Bottaksen asema on horjumassa Mercedeksellä, väittää brittiläinen sensaatiolehti Daily Mail.

Lehden saaman "sisäpiiritiedon" mukaan Mercedeksen johto on menettämässä uskonsa Bottaksen kykyihin. Uutisen mukaan tallissa on alettu pohtia jopa suomalaisen sysäämistä sivuun kesken kauden.

Tämä puolestaan avaisi paikan Mercedeksen junioriohjelman primukselle, 23-vuotiaalle George Russellille, joka ajaa tällä hetkellä Williamsin riveissä.

Viime viikonloppuna Bottas pääsi starttaamaan paalulta, mutta itse kilpailu oli pettymys ja toi hänelle "vain" kolmannen sijan.

– Valtterin suhteen on noussut epäilyksiä tehtaalla. Hänestä ei vain ole siihen, mikä tuli yhä selvemmäksi, kun näimme, millaista työtä Russell teki Bahrainissa, Daily Mailin haastattelema nimetön lähde arvioi. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Daily Mailin mukaan päätös Bottaksen korvaamisesta on lopulta tallipäällikkö Toto Wolffin käsissä. Aiemmin myös suomalaiskuskin managerina toiminut itävaltalainen on ainakin toistaiseksi tukenut kuljettajaansa järkähtämättömästi.

Russell ja Bottas törmäsivät radalla keskenään viimeistä edellisessä osakilpailussa Italian Imolassa. Brittikuski pyysi tapausta kisaviikonlopun jälkeen anteeksi ja otti syyt kolarista niskoilleen.

Lue myös:

    Uusimmat