Valtteri Bottas hehkutti alkukierroksien taisteluaan Lewis Hamiltonin kanssa, suomalaistähdeltä terävä kuitti tallipomolle – "Sillä ei ole väliä"

Mercedeksen Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton kävivät kiivasta kamppailua kärkipaikasta Iso-Britannian osakilpailun alkukierroksilla. Kuljettajat saattoivat nauttia tilanteesta huomattavasti enemmän kuin tallipäällikkö Toto Wolff.

Hamilton haastoi Bottaksen todella aggressiivisesti jo ensimmäisistä mutkista lähtien. Hamiltonin yritys palkittiin hetkellisesti, kun hän pääsi suomalaisen ohi neljännellä kierroksella. Bottas ei kuitenkaan jäänyt märehtimään, vaan kuittasi paikkansa takaisin seuraavalla suoralla.

– Meillä oli hyvää kisailua alussa, nautin siitä todella. Sen takia me olemme täällä, kisataksemme kovaa ja rehdisti. Toto ei varmastikaan nauttinut siitä yhtä paljon kuin me, mutta sillä ei ole väliä, Bottas kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Kaksikon välinen kisailu tyrehtyi kuitenkin ennen aikojaan, kun turva-auto avitti Hamiltonin johtoon ohi jo varikolla käyneen Bottaksen. Hamilton ajoi lopulta kisan voittoon ja kasvatti MM-johtonsa jo 39 pisteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat