Valtiovarainministeri onkin pihi lomailija

Suomen valtion kassaa valvova kokoomusministeri Jyrki Katainen on huipputuloistaan huolimatta varsin pihi matkailija. Asia hävettää myös miestä itseään.

37-vuotias ministeri on naimisissa ja nelivuotiaan Saara-tyttären isä. Rennonoloinen Katainen oli vieraana Perho tuli taloon -ohjelmassa, jossa mies paljasti kiusallisen puolen itsestään.

Ruokaostosten lomassa Katainen kertoi tienaavansa kuukaudessa n.12 000 euroa. Vaikka miehen palkka onkin moninkertainen normaaliin kaduntallaajaan verrattuna, ei pihisteleminen ole porvarilliselle ministerille vieras asia.

– Lomamatkalla iskee se valtiovarainministeriys päälle. Mä rupean ihan avuttomaksi ja onnettomaksi asiassa. Mietin, että nyt tässä säästetään ja sitten mä taistelen sitä vastaan. Mua se niin kuin hävettää, että mitä mä siellä rupean säästämään, Katainen kertoi naureskellen.

Anna Perhon udellessa näkyykö pihiys muun muassa siinä, että lomamatkalla käydään ostamassa paikallisesta supermarketista perunoita ja tehdään ruoka hotellihuoneessa, oli miehen vastaus varsin erikoinen.

- No joo, vähän siihen malliin, Katainen kertoi nolostuneena.

Lue myös Annan blogia täältä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat