"Valmis kuolemaan" – kohupomon äidiltä hälyttävää puhetta lukkojen takaa

Kyseenalaisesta suudelmasta syytetty espanjan jalkapallopomo ilmoitti, ettei eroa – syytti "valheellista feminismiä" 4:54
Katso: Espanjan jalkapallopomo Luis Rubiales ilmoitti kovaan ääneen, ettei eroa

Espanjan jalkapalloliiton kohutun puheenjohtajan Luis Rubialesin äiti Angeles Bejar lukitsi itsensä maanantaina kirkkoon ja ryhtyi nälkälakkoon poikansa puolesta.

Rubiales on joutunut sekä kovien erovaatimusten, Fifan toimintakiellon että syyttäjäviraston esitutkinnan kohteeksi suudeltuaan Espanjan kultajuhliin päättyneen MM-finaalin mitaliseremoniassa joukkueen kapteenia Jennifer Hermosoa suulle.

Sakean sopan keskellä Rubialesin äiti toivoo, että hänen radikaalit toimenpiteensä voisivat auttaa lopettamaan poikansa kohtaaman ”epäinhimillisen kohtelun” ja “verisen metsästämisen”.

Espanjalaiset tiedotusvälineet kertovat nyt hänen tilastaan lukitussa kirkossa ja sisältä kantautuneista sanoista.

– Minua ei haittaa kuolla oikeuden puolesta, koska poikani on kunnollinen ihminen, Bejar viestii kirkosta Telecincon mukaan.

– Olen täällä niin kauan kuin ruumiini kestää.

Sanat kuuluivat kirkon sisältä sen jälkeen, kun toimittaja kysyi hänen terveydentilastaan ​​lääkärin saavuttua kirkkoon aamulla. Bejar väittää voivansa hyvin.

– Voin hyvin kiitos. Uskon vahvasti Jumalaan ja rukoilen, että totuus tulee esiin. Se, mitä he tekevät (Rubialesille), ei ole reilua, hän jatkoi.

Bejarin olinpaikkana olevan Motrilin kirkon naapuri on keskustellut Bejarin kanssa.

– Hän on sanonut minulle vain, että on valmis kuolemaan ja että hän lähtee sieltä kuolleena. Millaista elämää tämä on? Koputan kirkon oveen, mutta he eivät avaa sitä minulle, naapuri sanoi itkien El Chiringuiton lähestyksessä.

Marca kirjoittaa, että Rubiales on tällä hetkellä Madridissa. Hänen on kuitenkin määrä saapua Motrilin kirkolle tiistain aikana.

Lisäksi kerrotaan, ettei kirkon pappi halua kommentoida asiaa kokiessaan sen hänelle epämukavaksi. Tiistai-illaksi on kuitenkin suunniteltu jumalanpalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat