Kohun silmään joutuneen futispomon äiti lukkiutui kirkkoon – aloitti nälkälakon poikansa puolesta

Kyseenalaisesta suudelmasta syytetty espanjan jalkapallopomo ilmoitti, ettei eroa – syytti "valheellista feminismiä" 4:54
Kyseenalaisesta suudelmasta syytetty espanjan jalkapallopomo ilmoitti, ettei eroa – syytti "valheellista feminismiä"

MM-joukkueen pelaajan suutelemisesta kohun keskelle joutuneen Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtajan Luis Rubialesin tapaus muuttuu yhä eriskummallisemmaksi.

Rubiales joutui kovien erovaatimusten kohteeksi suudeltuaan Espanjan kultajuhliin päättyneen MM-finaalin palkintojenjaossa joukkueen pelaajaa Jennifer Hermosoa suulle.

Puheenjohtaja piti viime viikolla liiton kokouksen jälkeen tulisieluisen tiedotustilaisuuden, jossa hän kieltäytyi painokkaasti astumasta alas paikaltaan.

Nyt kohu on ottanut jo erikoisia käänteitä. Espanjalainen uutistoimisto EFE kertoo, että Rubialesin äiti Angeles Bejar on lukkiutunut kirkkoon ja aloittanut poikansa puolesta nälkälakon.

Kampaajana työskennellyt Bejar sulkeutui maanantaiaamuna kirkkoon kotikaupungissaan Motrilissa. Hän ryhtyi myös nälkälakkoon, kunnes hänen poikansa kokema ”epäinhimillinen ja verinen metsästäminen” loppuu. Kirkkoon jäi papin poistuttua paikalle myös Rubialesin sisko.

Äiti vaatii myös Jenni Hermosoa puhumaan totta ja pysyttäytymään tarinassa, jonka tämä kertoi tuoreeltaan MM-loppuottelun jälkeisten tapahtumien jälkeen. Hermoso vähätteli asian merkitystä liiton julkaisemassa tiedotteessa, mutta aloitti pian manageritoimistonsa ja Espanjan ammattipelaajien liiton kautta jatkotoimet Rubialesin erottamiseksi tehtävästään.

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA hyllytti lauantaina Rubialesin toistaiseksi toiminnastaan. 

Lue myös:

    Uusimmat