Valkohäntäpeura synnytti kolme vasaa amerikkalaismiehen takapihalle: "Se oli aikamoinen näky"

Tuttu valkohäntäpeura synnytti kolmoset miehen takapihalle: "Se oli aikamoinen näky" 1:28
Tässä on Gabe Spiegelin kuvaama video tutun peuran synnytyksestä.

Tuttu valkohäntäpeura on jo vuosien ajan vieraillut tasaisin väliajoin Ohiossa asuvan miehen takapihalla. Tällä kertaa peura tuli pihalle synnyttämään luonnossa erittäin harvinaiset kolmoset.

Yhdysvalloissa televisiosta tuttu Fox Newsin uutisankkuri Gabe Spiegel jakoi sosiaalisessa mediassaan ainutlaatuista materiaalia hänelle tutuksi käyneestä valkohäntäpeurasta, joka yllättäen synnytti kolme vasaa miehen takapihalle. Tapauksesta ovat uutisoineet useat mediat, kuten eläinuutisiin erikoistunut The Dodo.

Naapurustolle vuosien varrella tutuksi käynyt peura on nimeltään Ruby. Yllättäen se saapui 23. toukokuuta Spiegelin takapihalle. Miehelle selvisi nopeasti, että Ruby oli saapunut pihamaalle erittäin tärkeästä syystä. Spiegel sai nimittäin oman kotinsa suojista seurata, kuinka Ruby synnytti pienoisen Bambin näköisen poikasen.

– Se oli aikamoinen näky, Spiegel kertoo.

Päivän päätteeksi Ruby ei ollut synnyttänyt vain yhtä, tai kahta, vaan kolme vasaa. The Dodon mukaan keskimäärin vain kaksi prosenttia peurojen raskauksista johtaa kolmosiin.

Spiegelin mukaan kaikki muut eläimet takapihalla, kuten linnut, oravat ja jänikset saapuivat uteliaina juhlistamaan kolmikon syntymää.

– Ne tulivat seuraamaan, ihastelemaan ja onnittelemaan sitä, Spiegel hehkuttaa.

Spiegelin kuvaamalla videolla synnyttäneen Rubyn lähettyvillä vahdissa koristekuusen alla istuu suurikokoinen jänis. Voit katsoa koko Spiegelin kuvaaman materiaalin artikkelin yllä olevalta videolta.

Tämä ei ollut tutun valkohäntäpeuran ensimmäinen synnytys

Ruby ja hänen perheensä jatkoi lepoa Spiegelin takapihalla koko illan ajan. Seuraavana aamuna nelikko oli kuitenkin jo liikkeellä ja poistui tontilta kohti uusia seikkailuja.

Spiegel paljastaa, ettei tämä ollut ensimmäinen kerta, kun Ruby on synnyttänyt hänen takapihallaan. Viimeisen neljän vuoden aikana se on synnyttänyt kaksi muuta pienokaista, Opalin ja Jaden.

Alla olevalla videolla Ruby toi Jaden takaisin takapihalle ikään kuin esitelläkseen jälkikasvuaan Spiegelille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Opal ja Jade ovat jo kasvaneet aikuisiksi, mutta seuraavat emonsa traditiota.

– Ne vierailevat jatkuvasti luonamme, Spiegel kertoo.

Spiegel on jo keksinyt nimet tuoreelle kolmikolle. Nimet seuraavat jalokiviteemaa.

– Nimeämme kolme kaunokkia Safiiriksi, Topaasiksi ja Timantiksi, Spiegel paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat