Mainos

Valitut Palat lisenssille Suomessa?

Kansainvälinen Reader's Digest -kustannusyhtiö etsii ostajaa pohjoismaiden lehtitoiminnoille. Suomen Valittujen Palojen toimitusjohtaja Ilkka Kylmälä kertoo Helsingin Sanomissa, että Suomen ja muiden pohjoismaiden toiminnoille etsitään yhteistyökumppania. Kylmälän mukaan on todennäköistä, että julkaisulisenssi myydään jollekin pohjoismaiselle yhteistyökumppanille.

Valittuja Paloja julkaisi vuoteen 1969 lisenssillä Sanoma Osakeyhtiö. Sanoma-WSOY -leiriin kuuluvan Helsinki Median toimitusjohtaja Tapio Kallioja ei kommentoi Helsingin Sanomissa, onko Valittuja Paloja jo tarjottu yhtiölle.

Reader's Digest ilmoitti myöhään eilen supistavansa toimintojaan rajusti lähivuosien aikana. Konserni säästää kolmena tulevana vuotena yhteensä 300-350 miljoonaa dollaria vähentämällä markkinointipostituksia sekä supistamalla kirjankustannus-, video- ja musiikkituotantoaan. Konserni panostaa jatkossa aiempaa enemmän tv-, radio- ja Internet-markkinointiin ja aikoo luottaa aiempaa vähemmän sille perinteisten arvontojen voimaan. Reader's Digest myös ulkoistaa toimintojaan ja sanoo irti useita sanoja työntekijöitä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.