Valioliigan voittoa janoavassa Liverpoolissa venytään äärimmäisiin tekoihin – keskikenttäpelaaja Manchesterin derbystä: "Ensimmäistä kertaa elämässäni kannustan Unitedia"

Liverpoolin keskikenttäpelaaja James Milner kertoo kannustavansa keskiviikkona pelattavassa Manchesterin derbyssä ensimmäistä kertaa elämässään Manchester Unitedia.

Puolustava mestari Manchester City on kaksi pistettä yhden ottelun enemmän pelannutta Liverpoolia jäljessä. Voitto paikallisvastustajasta nostaisi Cityn siis jälleen Valioliigan kärkeen ja pitäisi aloitteet mestaruustaistelussa Pep Guardiolan ryhmällä.

Milner voitti Valioliigan Cityn riveissä ennen Liverpooliin siirtymistä. Nyt hän toivoo Unitedin auttavan omiaan Valioliigan päätösviikkoina.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni (kannustan Unitedia). Mutta en aio katsoa ottelua. Se on ehkä hieman energian tuhlaamista toivoa pallon menevän toiseen maaliin, Milner sanoi Reutersin mukaan.

Liverpoolissa janotaan 29 vuotta jatkuneen Valioliigan voiton jahdin päättymistä.

– City on huippujoukkue. He ovat tehneet sen aiemmin ja taistelevat siitä jälleen. Voimme vain voittaa jäljellä olevat ottelumme ja antaa heille painetta. 

– United-ottelun jälkeen jäljellä on kolme ottelua. Ihmiset ajattelevat ensin mainitun olevan haaste, mutta se ei ole ainoa. Se on vanha klisee, mutta Valioliiga on vaikeaa ketä tahansa vastaan, Milner päätti.

Lue myös:

    Uusimmat