Vain 15 pelaajaa käytettävissä – loukkaantumiset runtelevat Manchester Cityä

Manchester City on varmistanut jatkopaikan F-lohkossa, mutta lohkovoitto vaatii vielä pisteitä. Keskiviikon Hoffenheim-otteluun valmistautumista vaikeuttaa suuri määrä loukkaantumisia.

Tasapelikin riittää Citylle lohkovoittoon. Hoffenheimilla on keskiviikkona kuitenkin poikkeuksellisen hyvä iskunpaikka, sillä Pep Guardiolalla on BBC:n mukaan vain 15 pelaajaa käytettävissään.

Viimeisimpänä loukkaantuneiden listaan liittyi pelintekijä David Silva. Samalta listalta löytyivät entuudestaan myös hyökkääjä Sergio Agüero, keskikenttäpelaajat Kevin De Bruyne ja Benjamin Mendy sekä maalivahti Claudio Bravo. Guardiola myönsi BBC:lle, että pelaajien kierrättäminen on juuri nyt vaikeaa.

– Ensisijainen tavoitteemme on nyt voittaa lohko, jotta saamme edun neljännesvälierässä. Guardiola sanoi.

– Hoffenheim oli mahtava Shakhtar Donetskia vastaan vaikka hävisivätkin. Se oli kiehtova ottelu katsojalle.

Pienestä kylästä ponnistava, mutta huippumodernia jalkapalloa pelaava Hoffenheim on herättänyt läpi syksyn ihailua Mestarien liigassa.

MTV Sport pureutui Hoffenheimin tarinaan joukkueiden kohdataessa ensimmäisen kerran toisella ottelukierroksella. City voitti tuolloin Saksassa 2-1.

– Ihailuni Hoffenheimia kohtaan on kasvanut. Tiesin valmentaja Julian Nagelsmannin ja hänen joukkueensa, mutta nyt ymmärrän miten vaikea keskiviikko tulee olemaan, Guardiola kehui tulevaa vastustajaa.

City on hävinnyt saksalaiselle joukkueelle Mestarien liigassa viimeksi vuonna 2014, jolloin juuri Guardiolan valmentama Bayern kaatoi Cityn. 

Lue myös:

    Uusimmat