Pep Guardiola toppuuttelee Manchester Cityyn kohdistuvia odotuksia: ”Olemme Mestarien liigassa yhä teini-ikäisiä”

Manchester City kohtaa Mestarien liigan neljännevälierien toisessa osaottelussa tiistaina Schalken. City oli avausosassa suurissa vaikeuksissa, mutta onnistui nousemaan lopussa vajaamiehisenä tappioasemasta 3-2-voittoon.

Kuluva Mestarien liiga -kausi on Manchester Cityn historian kahdeksas. Seura on edennyt pudotuspeleihin kuusi kertaa. Vuonna 2016 joukkue eteni välieriin, jolloin Real Madrid oli parempi yhteismaalein 1-0.

– Tietenkin voimme edetä viimeisiin vaiheiseiin kilpailussa ja ottaa yhden askeleen eteenpäin, en kiistä sitä. Se ei kuitenkaan kestä vertailua isojen joukkueiden kanssa. Olen sitä mieltä, että Mestarien liigassa olemme teini-ikäisiä. Haluamme voittaa kilpailun ja työnnämme toisiamme eteenpäin, Guardiola sanoo Guardianin mukaan.

– Okei, olemme ennakkosuosikkeja Schalkea vastaan, mutta yhdessä ottelussa mitä tahansa voi tapahtua. Manchester United osoitti uskomatonta luonnetta kymmenen avainpelaajan puuttumisesta huolimatta. PSG on 20 pisteen johdossa Ranskan liigassa, kukaan ei odottanut sitä. Ajax meni Madridiin ja voitti. Kaikki on auki.

Schalke on hävinnyt City-tappion jälkeen kolme viimeisintä otteluaan päästäen jokaisessa vähintään kolme maalia.


Lue myös:

    Uusimmat