Paikallistaiston katkera tappio musersi Manchester Cityn mestaruushaaveita karulla tavalla, Pep Guardiola myöntää tuskaisen tilanteen – "Se on niin vaikeaa"

Manchester Cityn mestaruushaaveet kokivat valtavan kolauksen lauantaina, kun se koki 1-2-tappion Manchester Unitedille. City-luotsi Pep Guardiola ei pidä sarjakärki Liverpoolin 14 pisteen etumatkan kuromista kovinkaan realistisena.

Kahdella edelliskaudella Valioliigan mestaruutta juhlinut Manchester City lähti kauteen Liverpoolin ohella suurimpana voittajasuosikkina, mutta kauden edetessä City on pudonnut kauas hurjavireisen Liverpoolin taakse.

Lauantaisen ManU-tappion myötä Cityn ero Liverpooliin kasvoi jo 14 pisteeseen. Kauden puolivälin lähestyessä tilanne näyttää jo tukalalta mestaruuden kannalta.

– Nyt ei ole aika ajatella sitä. Meidän on yritettävä jatkaa. On vielä paljon pelattavaa. Ajattelemme seuraavaa peliä, ja mitä meidän täytyy tehdä. Ei ole realistista ajatella Liverpoolin kiinniottamista, Guardiola toteaa BBC:n mukaan.

Liverpool on ollut tällä kaudella vakuuttavassa lennossa. Se on menettänyt täyden pistepotin vain yhdessä ottelussa, muilla kerroille kolmen pisteen potti on aina tarttunut Liverpoolin haaviin. Guardiola myöntää, että Cityn pahimman haastajan kiinniottaminen on äärimmäisen vaikeaa.

– Tietenkin se on niin vaikeaa, koska vastustaja on voittanut 16 ottelustaan 15. He ovat uskomattomassa vireessä, ja me olemme menettäneet pisteitä. Meidän tehtävämme on kuitenkin tehdä voitavamme ja jatkaa, Guardiola.

Lue myös:

    Uusimmat