Valioliigan tanskalaistähden kujanjuoksu päättymässä – Jose Mourinholta kylmäävä viesti tähtipelaajansa tulevaisuudesta: "En voi piilotella sitä"

Tottenhamin tuore päävalmentaja Jose Mourinho on antanut Guardianin mukaan ymmärtää, että tanskalaispelaaja Christian Eriksenin epävarma tulevaisuus seurassa saattaa vaikuttaa tämän peliaikaan.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Eriksen on juuttunut pattitilanteeseen, jossa hän ei halua uusia kesäkuussa päättyvää sopimusta. Keskikenttäpelaaja oli halukas jättämään seuran jo viime kesän siirtoikkunassa, mutta huhuttua siirtoa esimerkiksi Real Madridiin ei tapahtunut.

– Päätökseni hänen (Eriksenin) paikastaan aloituskokoonpanossa tai sen ulkopuolella tulevat riippumaan tulevaisuuden näkökulmasta. En voi piilotella sitä. Meillä on nykyhetki, ja jalkapallossa meidän on keskityttävä nykyhetkeen. Tässä tapauksessa se on ottelu Olympiakosia vastaan, Mourinho sanoi Guardianin mukaan.

Tottenham varmistaa paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä, jos se voittaa tiistaina kreikkalaisseuran Lontoossa. 

– Seurassa on mietittävä tulevaisuuteen liittyviä päätöksiä. Niillä on luonnollisesti vaikutusta päätöksiini päävalmentajana.

Tottenham voitti viikonloppuna ensimmäisen ottelunsa Mourinhon alaisuudessa, kun West Ham kaatui vieraissa maalein 3-2. Eriksen tuli ottelussa vaihdosta kentälle ja pelasi 12 minuuttia.

– Christian on asiallinen kaveri, rakastaa seuraa, joukkuetovereitaan ja on uskomaton pelitoveri pukukopissa. Joten tapahtuupa mitä vain, hän on yksi meistä viimeiseen päivään asti.

– Tärkeää on, että hän on sitoutunut meihin, joten ei puhuta hänen tulevaisuudestaan. Onko hän lähdössä? Onko hän jäämässä? Puhutaan hänen sitoutumisestaan seuraan, joukkuetovereihin ja projektiin. Hän on kanssamme, Mourinho päätti.

Lue myös:

    Uusimmat