Tottenhamin päävalmentaja turhautui toimittajien kysymyksiin – sosiaalisessa mediassa syntyi ilmiö: "Seuran on muutettava tittelini"

Mauricio Pochettinon mielestä hänen tittelinsä Tottenhamissa pitäisi muuttaa managerista päävalmentajaksi, sillä hän ei johda seuran hankintoja.

Argentiinalainen puhui medialle tiistaina Münchenissa, jossa Tottenham voitti Audi Cupin ottelussa Real Madridin 1-0.

Päävalmentaja oli silminnähden turhautunut toimittajien toistuviin kysymyksiin potentiaalisista hankinnoista tai lähtevistä pelaajista.

– En tiedä mitään pelaajieni tilanteesta, Pochettino sanoi BBC:n mukaan.

Real-voiton jälkeen Pochettino sai kuulla lehdistötilaisuudessa kysymyksiä laitapuolustaja Danny Rosen tulevaisuudesta seurassa.

– Olen vain valmentamassa heitä, ja yritän saada pelaajista parhaan irti.

Vuonna 2016 Pochettino teki Tottenhamin kanssa jatkosopimuksen. Samassa yhteydessä hänen tittelinsä muutettiin päävalmentajasta manageriksi. Pochettino piti päätöstä tuolloin hyvänä kaikille osapuolille.

Nyt näkemys on muuttunut.

– Seuran on muutettava tittelini ja työni kuvaus. Strategian osalta olen tietenkin pomo, mutta muista osa-alueista en tiedä. Tänään tunnen olevani valmentaja.

Kommentin seurauksena sosiaalisessa mediassa alkoi trendata aihetunniste #BackPoch, jossa Spurs-fanit osoittivat tukensa managerilleen.

Tottenhamin tanskalainen keskikenttäpelaaja Christian Eriksen ja laitapuolustaja Danny Rose ovat olleet läpi kesän siirtohuhujen kohteena. 

Lue myös:

    Uusimmat