José Mourinhon epäsuosiossa ollut Manchester United -puolustaja: ”Hänen alaisuudessaan tarvitaan paksua nahkaa”

Manchester Unitedin kausi on ollut vaiherikas kentällä ja sen ulkopuolella, mutta paikoin pahastikin tulehtuneet välit valmentaja José Mourinhon ja pelaajien välillä ovat hieman myös elpyneet.

MAINOS

Manchester United - Young Boys C Moren suoratoistopalvelussa tiistaina kello 22.00

C Moren sivulle pääset tästä

Unitedin vasemman laitapuolustajan Luke Shaw’n on kerrottu pitkään olleen Mourinhon epäsuosiossa, mutta kaksikon välit ovat parantuneet.

– Mourinhon ja tämän seuran alaisuudessa pelaamiseen tarvitaan paksua nahkaa, mutta meidän täytyy taistella tälle valmentajalle, joukkueelle ja koko seuralle. Jokainen pukukopissa on taistelija ja haluamme joukkueelle parasta, Shaw sanoi Guardianin mukaan.

Mourinho on viime aikoina kylmännyt omia pelaajiaan jälleen kommenteilla, joiden mukaan Unitedin nuorilta tähdiltä puuttuu ”munaa”.

Unitedilla on ollut kotikentällä läpi kauden hankaluuksia, mutta vieraissa peli on toiminut. Suurimpana näytteenä vieraspelaamisesta toimi 2-1-voitto Mestarien liigassa Juventuksesta. Mourinho kieltäytyy silti pelaavansa mieluummin vieraissa.

– Kieltäydyn sanomasta niin. Mielestäni se olisi kunnioituksen puutetta stadionia ja fanejamme kohtaan. Jos kysyt minulta, pelaanko tiistaina mieluummin kotona vai lähdenkö uudelleen Berniin, vastaan välittömästi ensimmäisen. Jos tunnet paineita pelata ihmisten edessä, jotka ovat tulleet kannattamaan sinua, pysy kotona ja katso ottelu televisiosta, Mourinho linjasi.

 

Lue myös:

    Uusimmat