Mainos

Vakavia pahoinpitelyjä Espoossa

Espoon poliisi tutkii viikonloppuna tapahtuneita pahoinpitelyjä ja tapon yritystä.

Perjantai-iltapäivänä Espoonlahdessa pahoinpideltiin raa'asti 25-vuotias mies. Uhri toimitettiin ambulanssilla sairaalaan, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa.

Teosta epäiltynä poliisi on pidättänyt kaksi noin 30-vuotiasta espoolaismiestä, joilla on taustallaan väkivaltarikoksia. Epäillyt ja uhri ovat entuudestaan tuttuja. Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä.

Viime perjantaina pahoinpitelyn kohteeksi joutui ulkomaalaistaustainen linja-autonkuljettaja. Poliisi epäilee tekoon liittyneen rasistisia piirteitä. Pahoinpitelyn uhri ei saanut vakavia vammoja.

Poliisi on kuulustellut tekoon epäiltynä kahta espoolaismiestä, joita epäillään useammista viimeaikaisista pahoinpitelyrikoksista Espoonlahden alueella.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pahoinpitelyn kohteeksi joutui 23-vuotias mies yksityisasunnossa Mikkelässä. Uhri toimitettiin ambulanssilla sairaalaan pään ja kasvojen alueelle aiheutuneiden vammojen vuoksi.

Törkeästä pahoinpitelystä epäillään noin 20-vuotiaita espoolaisia miehiä. Tekoon epäillyt ja uhri tunsivat hyvin toisensa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.