Vakavaa syöpää sairastava televisiotähti liikuttui kyyneliin kesken lähetyksen – kilpailija esitti sydäntäsärkevän tukensa

Alex Trebek liikuttui silminnähden Jeopardy-ohjelman kuvauksissa luettuaan kilpailijan koskettavan viestin. 

Yhdysvaltalaisen huippusuositun Jeopardy-visailuohjelman pitkäaikainen juontaja Alex Trebek ilmoitti maaliskuussa 2019 sairastavansa haimasyöpää. Saatuaan hoitoja 79-vuotias Trebek palasi juontajan töihinsä elokuussa, jolloin Jeopardyn uusimman kauden kuvaukset alkoivat. 

Hiljattain Yhdysvalloissa esitetyssä jaksossa nähtiin erittäin koskettava hetki, kun Trebek sai yllättäen vahvan osoituksen tuesta eräältä ohjelman kilpailijalta. 

Kilpailijoita pyydettiin nimeämään vuoden 1890 julkaisu New Yorkin köyhyydestä. Trebek valmistautui lukemaan kilpailija Dhruv Gaurin vastauksen kysymykseen, mutta sen sijaan hän luki ääneen Gaurin koskettavan viestin juontajalle. 

– Dhruv, sinä hymyilet. Pidän siitä. Katsotaanpas vastaustasi. Tiesitkö sen oikein? Trebek sanaili ennen kuin hän luki ääneen tekstin, jonka kilpailija oli kirjoittanut. 

– Me rakastamme sinua Alex, Gaurin taulussa luki. 

Trebekin ääni särkyi tämän lukiessa ääneen koskettavaa viestiä. 

– Tuo on niin kilttiä. Kiitos, juontaja totesi ennen kuin jatkoi työtehtäviään. 

Viesti sai Trebekin liikuttumaan kyyneliin. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Gaur kertoi itse Twitterissä samana päivänä kun jakso nähtiin televisiossa, että kuvauksissa Trebek oli kertonut kilpailijoille, että hänen olisi palattava syöpähoitoihin pian. 

– Meihin kaikkiin sattui niin kovin hänen puolestaan. Kun Final Jeopardy (ohjelmassa nähtävä viimeinen kysymys) tuli, olisin voinut yrittää päätellä sen, mutta oikeastaan ajattelin vain Alexia ja mietin, että hänen tulisi tietää, Gaur kirjoitti päivityksessään.

– Olen niin kiitollinen, että sain mahdollisuuden sanoa hänelle sen, mitä kaikki ajattelevat. Lähetän kaiken rakkauteni.

Tuore jakso oli osa kilpailua, jossa ohjelmaan tuodaan takaisin sen vanhoja voittajia. Kilpailijat käyttävät violetteja nauhoja joilla he osoittavat tukensa haimasyöpää koskevan tietoisuuden edistämiselle. 

Lähde: BuzzFeed

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja