Miehen toiminta herättää ristiriitaisia tunteita: Menetti vaimonsa syövälle – löysi pian lähes samannäköisen uuden rakkaan

Mies julkaisi kuvan uudesta rakkastaan, joka näyttää monien mielestä paljon miehen edesmenneeltä vaimolta. Uusi suhde on saanut kannustavia kommentteja, mutta myös krittiikkiä.

Kerroimme viime syksynä brittiläisestä Jake Coatesista, 32, jonka vaimo menehtyi kovin nuorena. Jack ja Emmy Collet seurustelivat ensi kerran jo teini-ikäisinä, mutta maailma vei heidät erilleen. Kymmenen vuoden päästä he kuitenkin tapasivat uudestaan, päätyivät suhteeseen ja olivat onnensa kukkuloilla.

Pariskunta ehti olla vuoden naimisissa, kun kolmekymppinen Emmy menehtyi syöpätaistelun uuvuttamana vain 1,5 vuotta syöpädiagnoosin jälkeen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Emmyn kuoleman jälkeen Jake yritti saada lasta sijaisäidin ja Emmyn munasolujen avulla, sillä se oli ollut pariskunnan yhteinen toive. Kaksi epäonnistunutta yritystä kuitenkin muuttivat miehen mielen ja hän päätti lakata yrittämästä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uusi rakas löytyi varsin nopeasti

Emmy kuoli kesäkuussa 2017, ja nyt muutamia päiviä sitten Jake julkaisi kuvan uudesta rakkaastaan – joka näyttää epäilyttävän paljon edesmenneeltä vaimolta.

Intagramissa julkaistussa kuvassa Jenna Shelby ja Jake olivat matkalla Islantiin. Aiemmin Jake oli kertonut juoksevansa kymmenen maratonia kerätäkseen rahaa edesmenneen vaimonsa nimissä paikalliselle sairaalalle. Islannin matkan tarkoitus onkin treenata haastetta varten.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osa iloitsee, osa pitää tunteettomana

Osa kommentoijista oli kannustavia ja iloisia, että mies oli löytänyt uuden rakkauden ja on onnellinen – toiset taas eivät ymmärtäneet asiaa.

Emmyn sisko Sophie kommentoi, että julkaisu rikkoisi hänen edesmenneen sisarensa sydämen. Hän piti kuvan jakamista erittäin tunteettomana.

– Kiitos kaikille ihanista positiivisista sanoista – ne todella merkitsevät paljon. Oudot negatiiviset kommentit, joita ovat kirjoittaneet ihmiset, jotka eivät tunne minua tai ymmärrä olleenkaan elämääni tai mitä olen joutunut käymään läpi, olen poistanut, koska elämässäni ei ole tilaa negatiivisuudelle, Jake kirjoittaa Instagramissa.

Jake kertoo brittilehti Mirrorin haastattelussa, että uudesta suhteesta huolimatta hän aikoo pitää edesmenneen vaimonsa sanoman elossa ja jatkaa varojen keräämistä hänen muistonsa nimissä.

***

Katso suloinen video: Lapset kertovat, mitä on rakkaus.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja