Muistatko vielä suloisen Luke-pojan Moderni perhe -sarjasta? Näyttelijä hurahti isosti kuntoiluun – tältä hän näyttää nyt

Nolan Gould on tehnyt Moderni perhe -sarjan päättymisen jälkeen merkittävän elintapamuutoksen.

Moderni perhe -sarjasta tuttu näyttelijä Nolan Gould esitti sarjan kymmenen tuotantokauden ajan Luke Dunphya vuosina 2009-2020. Sarjan päättymisen jälkeen tällä hetkellä 22-vuotias Gould hurahti kuntoiluun. Näyttelijä kertoi People-lehdelle helmikuussa treenaavansa päivittäin puolitoista tuntia, ja tulokset näkyvät jo toden teolla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Gouldin Moderni perhe -kollega Ariel Winter kommentoi näyttelijän Instagram-tilillä julkaisemaa kuvaa huvittavin sanakääntein. 

– Joten, söit sen kalkkunapiiraan jonka tein sinulle ja kehtaatkin näyttää sitten tuolta? Winter vitsaili kollegalleen. 

Gould kertoi itse Peoplen haastattelussa, että hän vietti viime vuonna ensimmäistä kunnollista lomaansa Modernin perheen päättymisen jälkeen, kun koronapandemia pakotti ihmiset ympäri maailman vetäytymään koteihinsa. Jossain vaiheessa "lomaansa" Gould päätti, että hänen on alettava tekemään päätöksiä sen suhteen, mihin suuntaan hän haluaa uraansa viedä. 

– Yksi tavoista tehdä se, on ulkonäköni sekä ajattelutapani muuttaminen. 

Tällä hetkellä Gould noudattaa terveellistä dieettiä sekä kuntoiluohjelmaa, jonka mukaan hän elää päivittäin. Uudesta elämäntyylistä on tullut Gouldille hyvin tärkeä osa hänen arkeaan, varsinkin poikkeuksellisen tilanteen keskellä. 

– Varsinkin kun on työttömänä karanteenissa, tarvitsee syyn noustakseen ylös aamuisin ja pysyäkseen motivoituneena. Se on ollut erittäin terveellistä ja positiivista minulle karanteenissa. Ja se on todella muuttanut näkemyksiäni. 

Sen lisäksi, että Gould panostaa nyt terveyteensä, haaveilee näyttelijä myös siitä, että voisi yltää tulevaisuudessa koviin fyysisiin suorituksiin

– Useat tavoitteeni elämässä näyttelemisen ulkopuolelta liittyvät ulkoiluun, tiedän haluavani kiivetä Yosemiten isoilla kallioilla, joten haluan päästä kuntoon sitä varten. Sekä yksi suurista elämäntavoitteistani on kulkea Pacific Crest Trail -vaellusreitti, joka kulkee Yhdysvaltojen rannikolta Meksikoon ja sieltä Kanadaan ja takaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja